+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Ajankohtaista » Työpaikat » 2017 » Elokuu » Sairaanhoitajan sijaisuus

Sairaanhoitajan sijaisuus

7.8.2017, klo 15:27

Seinäjoen kaupunginsairaalassa julistetaan haettavaksi sairaanhoitajan sijaisuus Myllypuistosairaalan osastolla M4.

Sijaisuus täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Osasto on suuntautunut psykogeriatristen ja dementiapotilaiden sairaalahoitoon. Hoitotyön painopistealueet ovat potilaiden akuuttivaiheen sairaanhoito, toimintakyvyn tukeminen, yksilöllinen hoito sekä perhehoitotyö.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi hakijalta edellytetään kokemusta ko. osaston toiminnan luonteen mukaisesta hoitotyöstä ja lääkehoidon osaamista (LOVe tai muu vastaava suoritettuna). Lisäksi painotamme henkilön sopivuutta ko. tehtävään.

Sairaanhoitajan työ osastolla on kolmivuorotyötä. Seinäjoen terveyskeskus toimii opetusterveyskeskuksena.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunginsairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja haettavana olevan sijaisuuden osalta antaa vt. osastonhoitaja Heidi Pekkala, heidi.pekkalaseinajoki.fi, p. 044 425 5523

Kirjallinen hakemus liitteineen (cv ja opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus/hallinto, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Virkaa voi hakea myös sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää keskeiset opinto- ja työtodistukset pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja