+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Tee itsellesi terveystarkastus, ja samalla ota valmennus käyttöön!

Tee itsellesi terveystarkastus, ja samalla ota valmennus käyttöön!

4.4.2019, klo 13:34

Duodecimin Sähköinen terveystarkastus- ja valmennus

Seinäjoen terveyskeskuksessa on otettu käyttöön Duodecimin Sähköinen terveystarkastus- ja valmennus, joka on maksuton palvelu, ja jota voivat käyttää kaikki seinäjokelaiset ja isokyröläiset.

Tarkastus vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin; Miten paljon elintavat vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin? Mikä on oman eliniän ennuste?
Sähköisestä terveystarkastuksesta saa yksilöllisen raportin terveydentilasta sekä lisätietoja terveyteen vaikuttavista tekijöistä.


Jos haluaa, niin voi ottaa käyttöön myös sähköisen terveysvalmennuksen, jossa on mahdollista asettaa elintapoihin (mm. tupakka, alkoholi, uni, stressi, ravinto, liikunta ja vapaa-aika) liittyviä tavoitteita ja seurata edistymistä. Valmennusohjelma kestää 3kk. Kirjautuminen käyttäjäksi ei vaadi pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja