+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Tammikuu » Seinäjoen terveyskeskuksen ensiapupäivystys on loppunut ja siirtynyt osaksi maakunnallista yhteispäivystystä

Seinäjoen terveyskeskuksen ensiapupäivystys on loppunut ja siirtynyt osaksi maakunnallista yhteispäivystystä

3.1.2019, klo 15:05

Seinäjoen terveyskeskuksen ensiapupäivystys on loppunut ja siirtynyt osaksi maakunnallista yhteispäivystystä.

Keskussairaalan järjestämässä päivystyksessä hoidetaan vain päivystyksellistä hoitoa vaativat potilaat, jotka on sairauden vuoksi hoidettava samana päivänä, eikä hoitoa voida siirtää seuraavaan päivään.
Tarkempaa tietoa sairaanhoitopiirin nettisivuilta.

2.1.2019 alkaen Seinäjoen terveyskeskuksen kaikki toiminta tapahtuu ajanvarauksella.

Kiirevastaanottotoiminta on vuodenvaihteessa laajentunut myös iltaan ja viikonloppuun. Kiirevastaanoton ajanvarausnumero 06 425 5311 on auki joka päivä klo 8 - 18.

Kiirevastaanotolla hoidetaan sellaiset kiireelliset sairaudet, joiden hoito ei edellytä välitöntä hoitoa, mutta on hoidettava 1 - 3 päivän kuluessa.

Esimerkiksi:
• infektiosairaudet (esim. korvatulehdus, silmätulehdus, nielutulehdus, virtsatulehdus, ylähengitystietulehdus, vatsatauti, sukupuolitaudit, rokkotaudit)
• äkillisesti alkaneet tuki- ja liikuntaelinvaivat
• pienet tapaturmat
• tiedossa olevien pitkäaikaissairauksien pahenemisvaiheet
• lievät rintakivut ja rytmihäiriöt ilman tajunnan menetystä
• nopeasti kehittyneet mielenterveysongelmat

Ei-kiireellisissä asioissa palvellaan numerossa 06 4258100 ma - pe klo 10 - 15. Terveyskeskus tarjoaa myös mahdollisuuden sähköiseen asiointiin.

Puhelimessa hoitaja tekee potilaille hoidontarpeen arvion ja potilas ohjataan sairauden/asian mukaisesti oikeaan hoitopaikkaan. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi omahoito-ohjeet, hoitajan vastaanotto tai lääkärin vastaanotto tai ohjaus maakunnalliseen yhteispäivystykseen.

Hätätapauksissa yhteys 112.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja