+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Lokakuu » Terveyskeskus on mukana EU-hankkeessa

Terveyskeskus on mukana EU-hankkeessa

25.10.2017, klo 10:16

Elämäntavoista johtuvat sairaudet ovat yksi Itämeren alueen suurimmista yhteiskunnallisista haasteista ja terveiden elämäntapojen edistäminen on tehokkain ja taloudellisin keino vastata tähän haasteeseen.

BaltCityPrevention –hankkeen tavoitteena on kehittää ja testata menetelmä/työkalu terveysalan ammattilaisille terveyden edistämisen työhön. Menetelmää tullaan pilotoimaan Seinäjoen kouluterveydenhuollossa.

BCP-hankkeeseen osallistuu Seinäjoelta terveyskeskuksen lisäksi Etelä-Pohjanmaan Terveysteknologian Kehittämiskeskus ry sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja terveysalan yksikkö.

Hankepartnereita ovat Saksasta Flensburgin ammattikorkeakoulu ja kaupunki, Puolasta Poznanin kaupunki, Liettuan yliopiston terveystieteen laitos ja Vilnan terveysalan oppilaitos, Latviasta Rigan yliopisto, Liepajan kaupunki ja SIA Telemedica, Virosta Perhelääkärien yhdistys ja Tallinnan teknillinen yliopisto, Tanskasta ScanBalt sekä Turusta Itämeren terveet kaupungit ry.

Viime hakukierroksella EU sai 220 hankehakemusta, joista rahoitus myönnettiin 39:lle hankkeelle. Hanke toteutetaan ajalla 1.10.2017 - 30.9.2020.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja