+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Kesäkuu » Osallistu päihdetilannekyselyyn

Osallistu päihdetilannekyselyyn

7.6.2017, klo 12:14

Haluatko vaikuttaa kotikaupunkisi päihdetilanteeseen? Vastaa päihdetilannekyselyyn!

Päihdetilannekyselyn avulla kartoitetaan Seinäjoen kaupungin asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä. Kyselyn tavoitteena on myös selvittää asukkaiden mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja toteuttamista Seinäjoella. Haluamme tietää, millaiset asiat olisivat vastaajien mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja asukkaat pitävät hyvinä.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Kyselyn tulokset eivät edusta koko Seinäjoen asukkaiden mielipidettä, mutta jokainen näkemys ja idea ovat arvokas apu työmme kehittämisessä.

Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevän päihdetyön tekijöiden verkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä. Tiedon keruusta ja käsittelystä vastaa Seinäjoen kaupungin Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yksikkö. Kysely on avoinna 31.8.2017 asti.


Kiitos, jos sinulla on hetki aikaa vastata ja auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!


Siirry kyselyyn tästä!


Lisätietoja:

Ulla Frantti-Malinen
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori
p. 050 556 2738
ulla.frantti-malinen@seinajoki.fiLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja