+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Maaliskuu » Eroneuvo-tilaisuus to 27.4. - tietoa ja tukea erosta selviytymiseen

Eroneuvo-tilaisuus to 27.4. - tietoa ja tukea erosta selviytymiseen

10.3.2017, klo 13:00

Eroneuvo tarjoaa tietoa ja vertaistukea eroa pohtiville tai jo eronneille vanhemmille. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella eroamiseen ja eron jälkeiseen vanhemmuuteen liittyvistä asioista ja kuulla muiden kokemuksia. Eroneuvon lopuksi kerrotaan eropalveluista.

Tilaisuudessa keskustelua ohjaavat Eroneuvo-vetäjä ja vapaaehtoiset vertaistukijat. Vapaaehtoiset ovat eron läpikäyneitä vanhempia, joilla on omakohtaista kokemusta eroamisesta ja erosta selviytymisestä.

Eroneuvoihin osallistuneet ovat kokeneet saaneensa helpotusta omaan oloonsa, oivalluksia ja uusia näkökulmia omaan tilanteeseensa sekä ymmärrystä lapsen kokemuksiin. Tilaisuudessa saa tietoa myös vanhempien välisen yhteistyön merkityksestä eron jälkeen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, voit tulla myös ystävän kanssa.

Aika: torstaina 27.4.2017 klo 18 - 20

Paikka: Huhtalan terveyspalvelukeskus, B-siipi, Huhtalantie 10, 60220 Seinäjoki (karttalinkki)

Lisätietoja: p. 06 416 2908, paivi.laivuoriseinajoki.fi

Tilaisuuden järjestää psykologi- ja perheneuvontapalvelut, terveyskeskus


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja