+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Perhekeskuspalvelut » Seinäjoen perhekeskus

Seinäjoen perhekeskus

Seinäjoella toimii tällä hetkellä kaksi perhekeskusta, verkostomainen Aallokko–perhekeskus 0-12 vuotiaille lapsille ja perheille sekä Pilari 13-25 vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen.

Palvelut on suunnattu seinäjokisille lapsille, nuorille ja perheille.

Perhekeskusverkoston palvelut tukevat lasten, nuorten ja perheiden toimijuutta ja pärjäämistä heidän omassa arjessaan. Tuen ja avun tarve arvioidaan aina yhdessä heidän kanssaan. Lapsi, nuori tai perhe kohdataan heidän kokemuksistaan ja arjestaan käsin. Muodostamme yhdessä ymmärryksen asiakkaan elämäntilanteesta ja arjesta.

Aallokko-perhekeskuksen tavoitetilana on, että tulevaisuudessa pienempien lasten ja heidän perheidensä palvelut keskitetään tulevaan yhteiseen rakennukseen. Nykyiselle Tammikampuksen alueella keskittyvät jo nuorten ja heidän perheidensä palvelut.

Perhekeskuksen lisäksi palveluja tulevat tarjoamaan kohtaamispaikat, jotka turvaavat perheiden palveluja myös kantakaupungin ulkopuolella. Kohtaamispaikat tarjoavat lapsille, nuorille ja perheille mahdollisuuden vertaistoimintaan, yhdessäoloon sekä varhaiseen tukeen. Kohtaamispaikkoja kehitetään tällä hetkellä yhteistyössä järjestöjen ja seurakuntien kanssa.

Tiedotteet ja materiaalit

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma 2016-2020 (pdf, 0.9 Mt)

Perhekeskustyöryhmän puheenjohtaja

Harri Lintala

p. 06 416 2167

harri.lintalaseinajoki.fi