+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Perhekeskuspalvelut » Seinäjoen perhekeskus

Seinäjoen perhekeskus

Lapsiperheiden palveluja uudistetaan Seinäjoella. Tavoitetilana on, että palvelut ovat toiminnassa vuoden 2020 alussa. Tulevaisuudessa pienempien lasten ja heidän perheidensä palvelut, on tarkoitus keskittää tulevan perhekeskuksen yhteisiin tiloihin. Kampusalueelle puolestaan keskittyvät nuorten ja heidän perheidensä palvelut. Perhekeskuksen lisäksi palveluja tulevat tarjoamaan perheasemat ja kohtaamispaikat, jotka turvaavat perheiden palveluja myös kantakaupungin ulkopuolella. Tällä hetkellä mallinnetaan perhekeskuksen palveluja perhekeskustyöryhmässä.

Perhekeskuksen palvelut sisältävät ydinpalvelut (kivijalkapalvelut) ja verkostomaiset palvelut. Kivijalkapalveluihin lukeutuu ne palvelut, jotka löytyvät yhdestä toimipisteestä. Verkostomaiset palvelut tukevat kivijalkapalveluja jalkautumalla perhekeskukseen ja esimerkiksi varhaiskasvatuksen ja koulujen tiloihin.

Tällä hetkellä Sokkeli (0–12 v.) ja nuorisoikäisten palvelukeskus Pilari (13–25 v.) muodostavat kokonaisuuden, jota kautta suuri osa lasten, nuorten ja lapsiperheiden palveluista on saatavilla matalan kynnyksen periaatteen mukaisesti.

Tiedotteet ja materiaalit

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma 2016-2010 (pdf, 0.9 Mt)

Perhekeskustyöryhmän puheenjohtaja

Harri Lintala

p. 06 416 2167

harri.lintalaseinajoki.fi


www.seinajoki.fi/perhekeskuspalvelut