+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ikääntyvien palvelut » Kotihoito » Kotihoidon tukipalvelut

Kotihoidon tukipalvelut

Kotihoidon tukipalvelut (ateria-, kauppa- sekä sauna- ja kylvetyspalvelu) täydentävät kotihoitoa, sillä niistä voidaan valita kokonaistilanteeseen sopivimmat avut. Tukipalveluita voidaan myöntää myös ilman kotihoidon tarvetta.Tukipalveluista peritään erillinen, sosiaali- ja terveyslautakunnan määräämä asiakasmaksu.

Ateriapalvelu

Asiakkaan kotiin kuljetetaan kotona lämmitettävä ateria tai otetaan käyttöön Menumat-kotiateriapalvelu tai vaihtoehtoisesti ateriointimahdollisuus voidaan järjestää kodin ulkopuolella. Lisätietoa ravitsemuksesta Vireyttä arkeen osiosta.

Kauppapalvelu

Kauppapalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät itse kykene hoitamaan kauppa-asioitaan. Asiakas ja kotihoidon työntekijä laativat yhdessä kauppalistan, joka toimitetaan kauppiaalle. Kaupasta ostokset toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Sauna- ja kylvetyspalvelu

Kylvetys- ja saunapalvelua järjestetään henkilöille, joilla ei ole kotona peseytymismahdollisuutta ja jotka tarvitsevat apua peseytymisessä. Tarvittaessa asiakkaille järjestetään kuljetus.


Uusi henkilö, jolla arvioidaan olevan kotihoidon palvelujen tai tukipalvelujen tarve. Ota yhteyttä

Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö
p. 06 416 6606
Avoinna: ma-pe klo 9-14
Osoite: Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki

Neuvonta- ja ohjauspalveluun kulku katutasolta, rautatieaseman ulkokellon vasemmalta puolelta, entiset E-P:n matkailun tilat

Kotihoidon palvelujen piirissä jo olevat asiakkaat ottavat yhteyttä oman alueen alue-esimieheen

Kotihoidon yhteystiedot


Seinäjoen kaupunki

Sosiaali- ja terveyskeskus

Alvar Aallon Katu 9, PL 229

60101 Seinäjoki

p. 06 416 2111

f. 06 416 2868

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi