+
Tulosta
Etusivu

Kotihoito

Kotihoitoon hakeudutaan asiakkaaksi 1.1.2016 alkaen Ikäkeskuksen kautta. Kotihoidon palvelujen myöntäminen perustuu asiakaskohtaiseen ikäkeskuksen asiakasohjaajan tekemään palvelutarpeen selvittämiseen. Kotihoitoa tarvitsevalle asiakkaalle laaditaan yhteistyössä asiakkaan ja omaisen kanssa hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma päivitetään säännöllisesti. Omaisia ja lähipiiriä tuetaan osallistumaan asiakkaan hoitoon ja huolenpitoon.

Ikäihmisten määrän kasvaessa ja palvelutarpeiden lisääntyessä kotihoidon palvelut turvataan erityisesti runsaasti tukea ja palvelua tarvitseville ikäihmisille.Kotihoitoa on saatavilla ympäri vuorokauden.

Kotihoito sisältää asiakkaan perushoitoon liittyviä tehtäviä, lääke- ja sairaanhoidollisia tehtäviä, kodinhoidollisia tehtäviä sekä fysioterapeutin ja psykiatristen sairaanhoitajien palveluja. Perussiivouksen järjestämiseksi ohjataan käyttämään yksityisiä palveluntuottajia.

Tarkemmat tiedot kotihoidon palveluista sekä kotihoidon myöntämisen perusteet löydättästä linkistä. (pdf, 1.25 Mt)

Uusi henkilö, jolla arvioidaan olevan kotihoidon palvelujen tai tukipalvelujen tarve. Ota yhteyttä

Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö
p. 06 416 6606
Avoinna: ma-pe klo 9-14
Osoite: Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki

Neuvonta- ja ohjauspalveluun kulku katutasolta, rautatieaseman ulkokellon vasemmalta puolelta, entiset E-P:n matkailun tilat

Kotihoidon palvelujen piirissä jo olevat asiakkaat ottavat yhteyttä oman alueen alue-esimieheen. Alue-esimiesten puhelinajat ovat ma-pe klo 9-11

Kotihoidon yhteystiedot

Esite: Ikäkeskus ja kotihoito


Seinäjoen kaupunki

Sosiaali- ja terveyskeskus

Alvar Aallon Katu 9, PL 229

60101 Seinäjoki

p. 06 416 2111

f. 06 416 2868

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi