+
Tulosta
Etusivu

Hyvinvointipäivät

Seinäjoen kaupungin Ikäkeskus järjestää yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun geronomiopiskelijoiden kanssa 1942 syntyneille hyvinvointipäiviä vuoden 2017 aikana. Hyvinvointipäivien tarkoituksena on käydä läpi ikääntyvän henkilön elämää eri näkökulmista, antaa tietoa eri mahdollisuuksista Seinäjoella ja tukea henkilön omatoimisuutta ja aktiivisuutta arjessa. Hyvinvointipäivät ovat vapaaehtoisia, luottamuksellisia ja maksuttomia. Lähetämme jokaiselle 1942 syntyneelle erikseen kutsun aina tiettyyn hyvinvointipäivään joko keväällä tai syksyllä 2017.


Hyvinvointipäivissä käydään läpi mm. terveyteen ja toimintakykyyn, kotona asumiseen ja asumisturvallisuuteen, osallistumiseen ja tulevaisuuden toiveisiin liittyviä asioita.


Hyvinvointipäivät ovat toiminnallisia ryhmätilaisuuksia. Päiviin kuuluu myös esimerkiksi tasapainoharjoitteita sekä jokaisella on mahdollisuus verenpaineen ja verensokerin mittaukseen. Hyvinvointipäivässä tapaa samalla muita asuinalueen 75-vuotiaita.


Hyvinvointipäivästä voi seurata jatkotoimenpiteitä, esimerkiksi neuvontaa oman terveyden seurantaan ja ylläpitoon sekä ohjausta liikunta- ja harrasteryhmiin. Tarvittaessa autetaan asioiden viemisessä eteenpäin.


Seinäjoella on tehty hyvinvointia edistävää työtä vuodesta 2004 alkaen. Vuoden 2009 alusta toimintaan mukaan tuli Peräseinäjoki ja samana vuonna myös Nurmon ja Ylistaron alueet.


Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö
p. 06 416 6606
Avoinna: ma-pe klo 9-14
Osoite: Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki

Neuvonta- ja ohjauspalveluun kulku katutasolta, rautatieaseman ulkokellon vasemmalta puolelta, entiset E-P:n matkailun tilat


Yhteystiedot

Esite: Ikäkeskus ja kotihoito


Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Valtionkatu 1,

60100 Seinäjoki

ikakeskusseinajoki.fi

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi