+
Tulosta
Etusivu

Hyvinvointipäivät

Seinäjoen kaupungin Ikäkeskuksen asiakasohjausyksikkö järjestää yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kanssa 1944 syntyneille maksuttomia hyvinvointipäiviä vuoden 2019 aikana. Hyvinvointipäivien tarkoituksena on antaa tietoa eri mahdollisuuksista Seinäjoella ja tukea henkilön omatoimisuutta ja aktiivisuutta arjessa. Hyvinvointipäivässä tapaa samalla muita asuinalueen 75-vuotiaita. Ikäkeskuksesta lähetetään jokaiselle 1944 syntyneelle kutsu aina tiettyyn hyvinvointipäivään joko keväällä tai syksyllä 2019. Kutsuja lähetetään viidessä erässä vuoden 2019 aikana.

Hyvinvointipäivä koostuu toiminnallisista pisteistä. Pienryhmissä käydään läpi mm. terveyteen ja toimintakykyyn, kotona asumiseen ja asumisturvallisuuteen, osallistumiseen ja tulevaisuuden toiveisiin liittyviä asioita.

Päivän aikana on mahdollisuus myös verenpaineen ja verensokerin mittaukseen.

Hyvinvointipäivän aikana voi henkilöllä esiintyä tarve jatko-ohjaukseen. Tarvittaessa autetaan henkilöä asioiden viemisessä eteenpäin.

Mikäli kutsun saanut henkilö on estynyt osallistumaan hyvinvointipäivään tai hän toivoo henkilökohtaista tapaamista, sovitaan aika tapaamiseen Ikäkeskuksen työntekijän kanssa.

Seinäjoella on tehty hyvinvointia edistävää työtä vuodesta 2004 alkaen. Vuoden 2009 alusta toimintaan mukaan tuli Peräseinäjoki ja samana vuonna myös Nurmon ja Ylistaron alueet.

Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö
p. 06 416 6606
Avoinna: ma-pe klo 9-14
Osoite: Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki

Neuvonta- ja ohjauspalveluun kulku katutasolta, rautatieaseman ulkokellon vasemmalta puolelta, entiset E-P:n matkailun tilat


Yhteystiedot

Esite: Ikäkeskus ja kotihoito


Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Valtionkatu 1,

60100 Seinäjoki

ikakeskusseinajoki.fi

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi