+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ikääntyvien palvelut » Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Ikäkeskuksen palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyville, heidän omaisilleen ja läheisilleen. Ikäkeskuksen toiminnan tavoitteena on edistää ikääntyvien hyvinvointia ja tukea itsenäistä kotona asumista koko Seinäjoen alueella.

Ikäkeskuksen palveluja ovat:

HUOM!

Ikäkeskuksen neuvonta- ja ohjauspalvelu muuttaa

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten asiakasohjausyksikkö Ikäkeskuksen neuvonta- ja ohjauspalvelu muuttaa verkatehtaankadulta Postitalolle 17.9.2018 alkaen. Uusi osoitteemme on Valtionkatu 1 (katutasolla, entisen EP-n matkailun tilat, ulkokellon vasemmalla puolella). Ikäkeskuksen neuvonta- ja ohjauspalvelu on avoinna arkisin klo 9-14. Tänä aikana voi ilman ajanvarausta tulla paikalle kysymään neuvoa asiakasohjaajalta ikääntyvien palveluihin liittyen tai soittaa p. 06 416 6606. Tarvittaessa varataan aika tapaamiselle. Neuvonta ja ohjaus on aina maksutonta ja halutessaan voi asioida myös anonyymisti.

Osa ikäkeskuksen toiminnoista jää vielä Verkatehtaankadulle ja muutto tapahtuu Postitalolle myöhemmin. Omaishoidon asiakasohjaajat, sosiaalityöntekijän, muistikoordinaattorin, kotihoidon asiakasohjaajat ja palveluasumisen asiakasohjaajan tavoitat puhelimitse, jolloin tarvittaessa sovitaan aika tapaamiselle. Haluamaasi työntekijään saat yhteyden soittamalla kaupungin vaihteeseen p. 06 416 2111. Suorat numerot löytyvät tämän linkin takaa. Työ on kotikäyntipainotteista, varaa aika tapaamiselle siis etukäteen. Neuvonta- ja ohjauspiste on ensisijainen yhteydenottopaikka.

Ikäkeskuksen sijainti kartalla

Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö
p. 06 416 6606
Avoinna: ma-pe klo 9-14
Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 10
(kansalaisopiston ja Lidln takana sijaitseva rakennus)

HUOM! Neuvonta- ja ohjauspalvelu muuttaa 17.9.2018 alkaen osoitteeseen Valtionkatu 1 (Postitalo), muu ikäkeskuksen toiminta muuttaa uuteen osoitteeseen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Yhteystiedot

Esite: Ikäkeskus ja kotihoito


Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Verkatehtaankatu 10,

60100 Seinäjoki

ikakeskusseinajoki.fi

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi