+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ikääntyvien palvelut » Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Ikäkeskuksen palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyville, heidän omaisilleen ja läheisilleen. Ikäkeskuksen toiminnan tavoitteena on edistää ikääntyvien hyvinvointia ja tukea itsenäistä kotona asumista koko Seinäjoen alueella.

Ikäkeskuksen palveluja ovat:

HUOM!

Ikäkeskus on muuttanut

Uusi osoitteemme on Valtionkatu 1 (katutasolla, entisen EP-n matkailun tilat, ulkokellon vasemmalla puolella). Ikäkeskuksen neuvonta- ja ohjauspalvelu on avoinna arkisin klo 9-14. Tänä aikana voi ilman ajanvarausta tulla paikalle kysymään neuvoa asiakasohjaajalta ikääntyvien palveluihin liittyen tai soittaa p. 06 416 6606. Tarvittaessa varataan aika tapaamiselle. Neuvonta ja ohjaus on aina maksutonta ja halutessaan voi asioida myös anonyymisti.

Omaishoidon asiakasohjaajat, sosiaalityöntekijän, muistikoordinaattorin, kotihoidon asiakasohjaajat ja palveluasumisen asiakasohjaajan tavoitat puhelimitse, jolloin tarvittaessa sovitaan aika tapaamiselle. Haluamaasi työntekijään saat yhteyden soittamalla kaupungin vaihteeseen p. 06 416 2111. Suorat numerot löytyvät tämän linkin takaa. Työ on kotikäyntipainotteista, varaa aika tapaamiselle siis etukäteen. Neuvonta- ja ohjauspiste on ensisijainen yhteydenottopaikka.

Ikäkeskuksen sijainti kartalla

Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö
p. 06 416 6606
Avoinna: ma-pe klo 9-14
Osoite: Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki

Neuvonta- ja ohjauspalveluun kulku katutasolta, rautatieaseman ulkokellon vasemmalta puolelta, entiset E-P:n matkailun tilat


Yhteystiedot

Esite: Ikäkeskus ja kotihoito


Ikäkeskus- Ikäihmisten asiakasohjausyksikkö

Valtionkatu 1,

60100 Seinäjoki

ikakeskusseinajoki.fi

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi