+
Tulosta
Etusivu

SOSKU-hanke

Seinäjoen Sosku-osahanke on osa valtakunnallista sosiaalisen kuntoutuksen kehittämishanketta. SOSKU-hanketta hallinnoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ESR.
Hanke toteutetaan ajalla 1.4.2015-31.3.2018.
Seinäjoen SOSKU-osahanke on osa Seinäjoen sosiaalipalveluita.

SOSKU-hankkeessa sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset ja asiakkaat ideoivat, luovat, kehittävät ja testaavat yhdessä sosiaalisen kuntoutuksen toimintamalleja. Seinäjoen osahankkeen yhtenä kokoavana tavoitteena on luoda yhteinen ymmärrys sille, mitä sosiaalihuoltolain 17 § mukainen sosiaalinen kuntoutus on Seinäjoella.

Osahankkeen kohderyhmänä ovat 18-63 -vuotiaat henkilöt, jotka tarvitsevat tukea ja kannustusta oman suunnan sekä voimavarojen löytämiseen. Asiakkaan tavoitteena voi olla esimerkiksi arjenhallinnan parantaminen, koulutuspaikan löytäminen tai työllistyminen.
Asiakkaat voivat olla työelämän ulkopuolella olevia henkilöitä sekä työttömiä työnhakijoita, joilla on haasteita osallistua työllistymistä edistäviin palveluihin.

Osahanketta toteutetaan poikkihallinnollisena yhteistyönä Seinäjoen kaupungin omissa palveluissa ja muiden eri toimijoiden kanssa. Yhteistyötä tehdään muun muassa sosiaalitoimen, kaupungin työllisyyspalveluiden, työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP), työhönvalmennusyksiköiden, päihde- ja nuorten palveluiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.SOSKU-hanke

Keskuskatu 32 I (2. krs.)

60100 Seinäjoki

Ota yhteyttä!

Projektikoordinaattori Jaana Lemmetti, p. 044 425 5006

jaana.lemmettiseinajoki.fi

Projektityöntekijä Merja Paulasaari, p. 044 425 5435

merja paulasaariseinajoki.fi