+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Eläinlääkärit ja terveystarkastajat » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Marraskuu » Muutoksia eläinlääkäripäivystyksen palvelunumeroissa

Muutoksia eläinlääkäripäivystyksen palvelunumeroissa

1.11.2017, klo 12:25

Seinäjoen alueen eläinlääkäripäivystyksen palvelunumeroiden ohjaus siirtyy Anvialta Elisalle 1.11.2017 alkaen. Siirtymävaiheen alkuun tulee jakso, jolloin asiakas ei pääse jättämään eläinlääkärille viestiä, mikäli eläinlääkäri on sitovissa toimenpiteissä eikä pysty vastaamaan.

Olkaa hyvä ja soittakaa uudelleen kiireisissä tapauksissa noin 20 min välein. Eläinlääkärimme pyrkivät myös mahdollisuuksien mukaan soittamaan asiakkaille takaisin. Pyrimme mahdollisimman pian saamaan järjestelmään myös luotettavan viestinjättömahdollisuuden käyttöön.

Koko järjestelmää koskevissa vikatilanteissa olkaa hyvä ja soittakaa Elisan häiriöilmoitusnumeroon (24h/vrk) 010 80 4400 puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min, alv. 24%. (Anvian häiriöilmoitusnumero ei em. päivämäärästä eteenpäin hoida tätä järjestelmää.)


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja