+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2020 » Tammikuu » Sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityössä

Sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityössä

8.1.2020, klo 14:56

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan aikuissosiaalityön yksikkö hakee vakituiseen virkasuhteeseen sosiaalityöntekijää. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata alle 30-vuotiaiden aikuisten sosiaalihuollon yleisistä palvelutehtävistä ja toimeentulotukiasioista.
Aikuissosiaalityön nuorten tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijän lisäksi kaksi sosiaaliohjaajaa, joista toisen sijoituspaikkana on työllisyyden tukemiseen keskittyvä aikuisten monialainen ohjaamo. Sosiaalityöntekijä toimii tiiminsä asiakasasioista vastaavana työntekijänä ja erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden omatyöntekijänä. Sosiaalityöntekijän toimenkuvaan kuuluu mm. palvelutarpeen arvioinnit ja asiakassuunnitelmien laatiminen. Tehtävänkuvaan kuuluvat asiakastyön lisäksi myös rakenteellinen sosiaalityö, erilaiset asiantuntijatehtävät ja verkostotyö. Tehtävässä edellytetään verkostotyön osaamista ja hyvää yhteistyötaitoa. Aikuissosiaalityö toimii monialaisessa yhteistyöverkostossa. Palveluja kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme ammatillisen ja osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittämiseen. Arvostamme kokemusta perussosiaalityön tehtävistä sekä sosiaalihuollon asiakastyön osaamista. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Koeaika 6 kk. Työ alkaa 1.2.2020.

Haku kuntarekry.fi (työavain 270808)
Haku päättyy 24.1.2020

Lisätiedot: sosiaalityön tulosaluejohtaja Harri Lintala, p.040 7748445 tai aikuissosiaalityön johtaja Riitta Suojanen, p. 040 7748766.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja