+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Marraskuu » Sosiaaliohjaajan virka aikuissosiaalityössä

Sosiaaliohjaajan virka aikuissosiaalityössä

19.11.2019, klo 13:16

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan aikuissosiaalityön yksikkö hakee vakituiseen virkasuhteeseen sosiaaliohjaajaa. Sosiaaliohjaajan tehtävänä on vastata mielenterveyskuntoutuksen asumis- ja avopalvelujen järjestämisestä.

Mielenterveyskuntoutuksen tiimi on moniammatillinen. Siinä työskentelee sosiaaliohjaajien lisäksi psykiatrinen sairaanhoitaja ja kuntoutusohjaajat.

Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen asiakastyö; palvelutarpeen arvioinnit ja järjestäminen sekä asiakassuunnitelmien laatiminen sekä asiakkaiden omatyöntekijänä toimiminen. Ostopalveluina hankitaan asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa. Kuntoutusohjaus järjestetään omana toimintana. Tuetaan mielenterveyskuntoutujien osallisuutta ja elämänhallintaa.

Arvostamme kokemusta aikuissosiaalityön tehtävistä, sosiaalihuollon asiakastyön osaamista ja keskeisten mielenterveyden häiriöiden tuntemista. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus sosionomi AMK. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Palkkaus KVTES:n mukainen. Koeaika 6 kk.

Haku kuntarekry.fi (työavain 262427)
Haku päättyy 13.12.2019 kello 23:59

Lisätiedot:
sosiaalityön tulosaluejohtaja Harri Lintala, p. 040 7748445 tai aikuissosiaalityön johtaja Riitta Suojanen, p. 040 7748766
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja