+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Lokakuu » Palvelukodin vastaavan virka ikäihmisten tulosalueella

Palvelukodin vastaavan virka ikäihmisten tulosalueella

4.10.2019, klo 14:04

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella on haettavana palvelukodin vastaavan virka. Viran alkusijoituspaikka on Koivukaaren palvelukeskus Peräseinäjoen alueella. Koivukaaressa on yhteensä 50 tehostetun palveluasumisen paikkaa (Apilakoti, Niittylä, Viisikko ja Lehtola) ja 4 vuorohoitopaikkaa ikäihmisille.

Avoimen viran tehtävien hoitoon kuuluvat kodit Niittylä, Viisikko ja Lehtola. Työntekijöitä vastuualueella on yhteensä 19. Lähiesimiestehtävät, asiakas-/asukastyö ja yhteistyö asukkaiden läheisten kanssa ovat oleellinen osa palvelukodin vastaavan työtä.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa, laaja-alaisesta osaamisesta ja ikäihmisten palveluiden kehittämisestä kiinnostunutta työntekijää. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Pätevyysvaatimuksena on geronomi (AMK) –tutkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 555/94 mukainen laillisuus. Tehtävän hoidossa eduksi katsotaan alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukaista rokotussuojaa. Koeaika 4 kk.

Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku kuntarekry.fi (työavain 253204).
Haku päättyy 25.10.2019 kello 16.00

Lisätiedot: palvelukeskusjohtaja Kristiina Kallio, p. 040 7748635 tai kristiina.kallioseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja