+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Lokakuu » Kotihoidon johtajan virka

Kotihoidon johtajan virka

3.10.2019, klo 15:12

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palveluiden tulosalueella on avoinna kotihoidon johtajan virka 1.2.2020 alkaen. Kotihoidon johtaja vastaa koko kaupungin kotihoidon palveluista, taloudesta sekä yksikön organisaation kehittämisestä.

Seinäjoen ikäihmisten palveluiden asiakasohjauksesta ja palvelutarpeen arvioinnista vastaa Ikäkeskus. Kotihoidon yksikön vastuulla on kotihoidon palvelujen tuottaminen. Kotihoito on jakaantunut neljään maantieteelliseen alueeseen, erityispalveluihin ja tukipalveluihin.

Kotihoidon johtaja on ikäihmisten palveluiden tulosalueen johtoryhmän jäsen. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä myös muiden kaupungin tulosalueiden ja hallintokuntien kanssa. Myös eri järjestöt ja yksityiset toimijat ovat tärkeitä kotihoidon yhteistyökumppaneita.

Väestön ikääntyessä kotihoidon palvelujen tarve tulee kasvamaan entistä enemmän, mikä edellyttää jatkuvaa asiakaslähtöisten palvelujen kehittämistä. Kehittämistyössä vaaditaan substanssiosaamisen lisäksi henkilöstö- ja taloushallinnon osaamista. Kotihoidon toiminnan tulee mukautua muuhun yhteiskunnalliseen palvelurakennemuutokseen, mikä edellyttää myös johtamiselta kykyä vastata muutoksen tuomiin haasteisiin ja kehittää toimintaa uusiin toimintaympäristöihin soveltuviksi.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaali- tai terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto.
Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi työkokemusta ikäihmisten palvelusektorilta, palveluorganisaation johtamisesta, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia monialaisissa verkostoissa ja halua kehittää omaa osaamistaan ja vastuualuettaan.
Palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika 6 kk.

Haku kuntarekry.fi (työavain 253067)
Haku päättyy 23.10.2019 kello 16.00


Lisätiedot: ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Anneli Saarinen, p. 0400 790512Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja