+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Syyskuu » Sosiaalityöntekijän virka ikäihmisten tulosalueella

Sosiaalityöntekijän virka ikäihmisten tulosalueella

26.9.2019, klo 15:07

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan ikäihmisten palveluiden tulosyksikössä on avoinna sosiaalityöntekijän virka 1.1.2020 alkaen. Gerontologisen (vanhustyön) sosiaalityön tavoitteena on vahvistaa ikäihmisten hyvinvointia edistäviä olosuhteita ja toimintakykyisyyttä painottuen jo palvelutarpeiden varhaiseen vaiheeseen. Asiakkaina ovat pääasiassa ikäihmiset, heidän perheensä ja läheiset.

Sosiaalityöntekijä sijoittuu fyysisesti Ikäihmisten asiakasohjausyksikköön, Ikäkeskukseen. Asiakasohjausyksikössä annetaan ohjausta ja neuvontaa sekä tehdään palvelutarpeiden arviointia ja niiden pohjalta asiakassuunnitelmia ja päätöksiä asiakkaiden palveluista. Sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa korostetaan asiakkaan kokonaisvaltaista tilannearviointia ja niihin etsittäviä ratkaisuprosessia Sosiaalityöntekijä osallistuu palvelutarpeiden arviointiin osana moniammatillista työryhmää antamalla konsultaatio apua ja tekemällä tarvittaessa kotikäyntejä. Sosiaalityöntekijä tekee yhteistyötä aikuissosiaalityöntekijöiden ja muun verkoston kanssa.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Hakijalta edellytetään yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa ja halua kehittää omaa työaluettaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika 6 kk.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 252277)
Haku päättyy 20.10.2019.

Lisätiedot: ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Anneli Saarinen, p. 0400 790512


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja