+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Tammikuu » Palkkasihteerin sijaisuus

Palkkasihteerin sijaisuus

9.1.2019, klo 13:34

Sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana henkilökohtaisen avun palkkalaskentaan palkkasihteerin sijaisuus ajalle 7.3.2019 - 27.1.2020. Toimi sijoittuu vammaispalvelujen yksikköön. On mahdollista, että sijaisuus jatkuu 27.1.2020 jälkeen

Palkkasihteerin tehtävänä on hoitaa henkilökohtaisen avun palkkalaskenta. Työtehtäviin kuuluu palkanmaksun lisäksi muun muassa henkilökohtaisten avustajien suunniteltujen ja toteutuneiden tuntilistojen tarkastukset, tarvittavien vakuutusten, työtodistusten ja lakisääteisten vuosi-ilmoitusten laatiminen sekä asiakasneuvonta.

Pätevyysvaatimuksena on tradenomi, merkonomi tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus palkkalaskentaan liittyvistä työtehtävistä, Populus-ohjelman käytöstä, ja Suora Työ- palkkahallintaohjelman käytöstä. Osaamisvaatimuksena Excel-taulukko-ohjelman hyvä hallinta ja työaika- ja työsopimuslainsäädännön hyvä tunteminen. Tehtävässä vaaditaan tarkkaa työotetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluasennetta. Asiakkaita palkkasihteerillä on n. 300. Yhteistyötä tehdään tiiviisti henkilökohtaisen avun sosiaaliohjaajien ja henkilökohtaisen avun rekrytoinnista vastaavan sosiaaliohjaajan kanssa.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Koeaika 4 kk.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 210969)
Haku päättyy 29.1.2019.

Yhteystiedot:
Vammaispalvelujohtaja Kristiina Keppo p. 06 416 2157
Henkilökohtaisen avun palkkasihteeri Maija Viljakainen p. 06 416 2059
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja