+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Tammikuu » Sosiaalityöntekijöitä vammaispalveluun

Sosiaalityöntekijöitä vammaispalveluun

9.1.2019, klo 13:38

Haetaan vakituista sosiaalityöntekijää ja vastaavan sosiaalityöntekijän sijaista vammaispalveluun

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vammaispalveluissa on tilaa vakituiselle sosiaalityöntekijälle ja määräaikaiselle vastaavalle sosiaalityöntekijälle (31.1.2020 saakka). Jos olet henkilö, joka haluaa uusia haasteita työuralleen osana ammattitaitoista ja kehittyvää tiimiä, niin hae meille töihin! Työyhteisössämme on tilaa myös koulutukseen ja itsensä kehittämiseen!

Sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa korostetaan aiempaa vahvemmin asiakkaan kokonaistilanteen arviointia, neuvontaa ja asiakaslähtöisyyttä. Vammaispalveluissa ohjataan, neuvotaan ja tuetaan vammaisia henkilöitä palveluihin liittyvissä kysymyksissä ja käsitellään vammaispalvelulainmukaisia hakemuksia. Työtä tehdään osana sosiaalipalvelujen moniammatillista verkostoa.

Vastaava sosiaalityöntekijä toimii mm. tiimien vetäjänä, työparina sosiaaliohjaajille ja sosiaalityöntekijöille haasteellisissa asiakasprosesseissa ja toimii vammaisneuvoston kokouksissa sihteerinä.

Pätevyysvaatimuksena virkoihin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015 § 7) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Hakijalta edellytetään kehitysvamma- ja vammaisalan tuntemusta ja sosiaalityön työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa sekä yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa ja halua kehittää omaa työaluettaan. Sosiaalityön opiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti.

Palkkaus KVTES:n mukainen sisältäen 5 % työvaativuuden arvion.

Valittujen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika 6 kk vakituisen viran ja 4 kk sijaisuuden osalta.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 210919)
Haku päättyy 29.1.2019.

Yhteystiedot:
Vammaispalvelujohtaja Kristiina Keppo, p. 06 416 2157
Sosiaalityön tulosaluejohtaja Harri Lintala, p. 06 416 2167


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja