+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Marraskuu » Palvelukeskusjohtajan virka

Palvelukeskusjohtajan virka

23.11.2018, klo 14:19

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana palvelukeskusjohtajan virka 1.3.2019 alkaen. Vastuualueena on Seinäjoen ja Peräseinäjoen alueen ikäihmisten palvelukeskukset, vakinaisen henkilökunnan määrän ollessa 148

Edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon ylempää korkeakoulututkintoa sekä esimieskoulutusta ja -kokemusta. Lisäksi arvostamme hyvää suullista englannin kielen taitoa. Odotamme rohkeaa kehittämisotetta, joustavuutta, muutoksensietokykyä ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Vastaat palvelukeskusten henkilöstöhallinnosta ja palveluiden laadukkaasta ja taloudellisesta tuottamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Tulet tekemään yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Tukenasi ovat innokkaat työkaverit ja ammattitaitoiset työyhteisöt. Lisäksi saat mahdollisuuden rakentaa ja kehittää ympärivuorokautisten palvelukeskusten merkityksellistä työtä.

Arvostamme laadukasta henkilöstöjohtamisosaamista, asiakaslähtöistä työtapaa, kokemusta ikäihmisten palveluista sekä taloushallinnon osaamista.
Tervetuloa tulosyksikön johtajaksi osaavaan ja innokkaaseen joukkoomme!

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.
Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Haku kuntarekry.fi (työavain 205228).
Haku päättyy 16.12.2018.

Lisätiedot: ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Riitta Kulmala, p. 040 7748635
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja