+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Tammikuu » 2 lähihoitajan toimea, kaupunginsairaala, kuntoutusosasto Y1

2 lähihoitajan toimea, kaupunginsairaala, kuntoutusosasto Y1

11.1.2018, klo 17:08

Kaupunginsairaalan kuntoutusosasto (Y1) on 36-paikkainen osasto, jossa annetaan lääketieteellistä ja sairaanhoidollista osaamista vaativat kuntoutuspalvelut ja hoidetaan päivystyksistä ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevat potilaat.

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ke 31.1.18 klo 15 mennessä

2 lähihoitajan toimea, Seinäjoen kaupunginsairaala, alkusijoituspaikkana kuntoutusosasto Y1

Kaupunginsairaalan kuntoutusosasto (Y1) on 36-paikkainen osasto, jossa annetaan lääketieteellistä ja sairaanhoidollista osaamista vaativat kuntoutuspalvelut ja hoidetaan päivystyksistä ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevat potilaat.

Pätevyysvaatimuksena lähihoitajan toimeen on lähi- tai perushoitajan tutkinto.

Lähihoitajan tehtävään kuuluu hoitotyön lisäksi ruokahuoltotehtävien hoitaminen. Ruokahuoltotehtävien hoito edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia.

Hakijoilta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työkokemusta osaston toiminnan luonnetta vastaavien tehtävien hoitamisesta. Lisäksi hakijoilta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Valinnassamme painotamme pätevyysvaatimusten lisäksi hakijan sopivuutta ko. tehtävän hoitamiseen.

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Seinäjoen terveyskeskus toimii opetusterveys-keskuksena.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja haettavana olevien toimien osalta antavat
osastonhoitaja Raija Viitamäki, p. 06 425 8520, 044 425 5503, raija.viitamakiseinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p.06 425 8075 , 044 425 5306, marita.kojolaseinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 164052. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-liitteenä, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Tarvittaessa toimea voi hakea kirjallisesti. Hakemus liitteineen (ansioluettelo/nimikirjaote, keskeiset opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus/hallinto, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemus-asiakirjoja ei palauteta.

Seinäjoki 11.1.18

johtava ylilääkäri


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja