+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Tammikuu » Apulaisosastonhoitajan virka, terveyskeskus, kaupunginsairaala, akuuttiosasto Y2

Apulaisosastonhoitajan virka, terveyskeskus, kaupunginsairaala, akuuttiosasto Y2

12.1.2018, klo 18:48

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ke 31.1.18 klo 15 mennessä

Apulaisosastonhoitajan virka, alkusijoituspaikkana kaupunginsairaalan akuuttiosasto Y2

Akuuttiosasto Y2 on 40-paikkainen kaupunginsairaalan osasto akuuttia sairaalahoitoa tarvitseville potilaille. Potilaat tulevat lyhytaikaiselle hoitojaksolle lääkärin lähetteellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi hoitotyön ammattilaisena monipuolisessa työyhteisössä ja työtehtävissä. Apulaisosastonhoitaja toimii osastolla pääosin sairaanhoitajana, mutta sijaistaa osastonhoitajaa hänen poissa ollessaan.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina ja huolehtii osaston toimivuudessa yhdessä esimiesten kanssa. Apulaisosastonhoitajan työhön kuuluu sovittujen esimiestehtävien tekeminen, hoitotyön laadun arviointi ja hoitotyön kehittäminen. Hakijalta edellytetään kokemusta osaston luonteen mukaisesta hoitotyöstä ja apulaisosastonhoitajan työnkuvaa vastaavien tehtävien hoitamisesta.

Apulaisosastonhoitajan viran pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai virkaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuinen hallinnon koulutus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan koulutus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja apulaisosastonhoitajan virasta antavat
osastonhoitaja Kristiina Kallio, 06 425 8353 tai 044 245 5012, kristiina.kallioseinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marita Kojola p. 06 425 8075, 044 425 5306, marita.kojolaseinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 164230. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Tarvittaessa toimea voi hakea kirjallisesti. Hakemus liitteineen (ansioluette-lo/nimikirjaote, keskeiset opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus/hallinto, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Seinäjoki 12.1.18

johtava ylilääkäriLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja