+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2020 » Maaliskuu » Apua ikäihmisille ja tukea arkeen asukkaille

Apua ikäihmisille ja tukea arkeen asukkaille

20.3.2020, klo 10:33

Kaupungin verkkosivuilta löytyy päivitettyä tietoa ikäihmisten palveluista koronaepidemian aikana. Sivustolla on myös asukkaille tarkoitettu koonti järjestöjen ja yhdistysten palveluista koronaepidemian aiheuttamien haasteiden ylittämiseen.


Seinäjoen kaupungin ikäkeskus on koonnut yhteen paljon kysyttyjä kysymyksiä koronaepidemiaan liittyen. Tietoa löytyy seuraavista asioista: kauppa-asiointi, apteekissa käynti, terveydenhuollon käynnit ja kotiinkuljetettavista ateriapalveluista.

- Ikäkeskuksen neuvontapuhelimeen on tullut runsaasti soittoja koronaan liittyen ja koimme tärkeäksi koota yhteen ne mitkä huolettavat eniten ikäihmisiä ja omaisia sekä läheisiä. Suurimmat huolet liittyvät perusarjen pyörittämiseen eli kaupoissa ja sairaalassa asiointiin ja ruokapalveluihin, toteaa ikäkeskusten asiakasohjausyksikön johtaja Mirva Ämmälä Seinäjoen kaupungilta.

Seinäjoen seudulla toimivat yhdistykset ja järjestöt ovat myös aktivoituneet tuen tarjoamiseen koronaepidemian aikana. Heidän kauttaan asukkaille on saatavissa muun muassa keskusteluapua, neuvontaa, henkistä tukea ja ruoka-apua.

- Lista palveluista päivittyy kaupungin sivuille sitä mukaan, kun tiedot ilmoitetaan meille. On tärkeää, että saamme koottua yhteen erilaiset tuen mahdollisuudet, jotta asukkaat löytävät tarvittavat palvelut, toteaa vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila Seinäjoen kaupungilta.

Linkit sivustoille (sivuja päivitetään uusien tietojen myötä):

Apua ikäihmisille

Tukea asukkaille

Linkit löytyvät myös kaupungin etusivulta www.seinajoki.fi

Mikäli jokin taho haluaa ilmoittaa oman apunsa koronaepidemian aiheuttamien haasteiden ylittämiseen, niin pyydämme häntä ilmoittamaan tiedot vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattilalle, kirsi.mattilaseinajoki.fi, p. 040 530 5111.

Lisätietoja Ikäkeskuksen palveluista: Ikäkeskuksen neuvonta- ja ohjauspiste p. 06 416 6606 arkisin 914 tai ikakeskusseinajoki.fi.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja