+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2016 » Kesäkuu » Terveyskeskuksen lääkärille pääsee

Terveyskeskuksen lääkärille pääsee

17.6.2016, klo 8:58

Tällä viikolla on uutisoitu, että hoitotakuun määräajat eivät toteutuisi Seinäjoen terveyskeskuksessa. Tarkistimme asian ja totesimme tilastoinnissa virheitä.
Seinäjoen terveyskeskus päivittää lakien – ja asetusten mukaisesti hoitotakuu tiedotteen nettisivuilleen vähintään neljä kertaa vuodessa. Tiedote on päivitetty 1.6.2016 ja on kokonaisuudessaan luettavissa osoitteesta www.seinajoki.fi/terveyskeskus.
Hoitotakuun toteutumista seurataan viikoittain. Terveyskeskuksessa on lähes vuosi sitten otettu käyttöön uusi kiireettömälle lääkärin vastaanotolle pääsyn seurantamalli. Seuraamme milloin löytyy kolmas vapaa aika kiireettömälle terveyskeskuslääkärin vastaanotolle.
Kolmas vapaa aika on ollut saatavissa 3-19 työpäivän kuluessa siitä, kun hoidon tarve on todettu.Hoitoon pääsy lääkärin vastaanotolle ei ole Seinäjoen terveyskeskuksessa ylittänyt terveydenhuoltolain säätämää kolmen kuukauden määräaikaa (THL §51). Päivystykselliset ja kiireelliset asiat hoidetaan sairauden edellyttämällä tavalla.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja