+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Viestintä ja markkinointi » Avaruuden pääkaupunki » Hyvinpitely ystävänpäivänä -kilpailun säännöt

Hyvinpitely ystävänpäivänä -kilpailun säännöt

Hyvinpitely ystävänpäivänä -kilpailun säännöt 14.-16.2.2020


1. Kilpailun järjestäjä

Seinäjoen kaupunki, Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki (jäljempänä "Järjestäjä").


2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun useamman kerran.


3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 14.2.2020 ja päättyy 16.2.2020.


4. Kilpailuun osallistuminen

Osallistumisvaihtoehdot:

1) Osallistuja ottaa kuvan täytetystä printistä (ilmoitus Ilkka-Pohjalaisessa 14.2.2020) ja jakaa sen julkisesti Instagramissa tai Instagram storiesissa.

2) Osallistuja lataa tai ottaa screenshotin alkuperäisestä Seinäjoen kaupungin Instagram-postauksesta, täyttää sen suoraan sovelluksen tekstityökalulla ja jakaa sen omassa tarinassaan.

Osallistuminen vaatii Instagramissa maininnan @sjkkaupunki ja avainsanan #hyvinpitely. Ilman mainintaa @sjkkaupunki ei saada tietoa osallistujien tarinoista niiden katoamisen (24h) jälkeen.

Kilpailuun osallistuvien päivitysten tulee olla julkisia.

Päivitykset voidaan jakaa Järjestäjän Instagram-sivuilla. Jaoissa näkyy aina alkuperäisen postauksen tekijän nimi tai nimimerkki.

Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun usealla päivityksellä.

Osallistumisajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2) kappaletta rakastunut Jussi -paitaa sekä yksi lippupaketti (2 lippua) yhdeksi päiväksi Provinssiin lauantaina 27.6.2020.

Järjestäjä pidättää oikeuden olla huomioimatta päivityksiä, jotka eivät täytä kilpailun ehtoja. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa päivityksiä.

Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja Järjestäjän päätökset. Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Järjestäjällä on oikeus käyttää kaikkia kilpailussa #hyvinpitely-hashtageilla jaettuja päivityksiä viestinnässään ja markkinoinnissaan kilpailun aikana ja kilpailun jälkeen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää kilpailun järjestäjälle edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva päivitys loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia. Kilpailuun osallistuja huolehtii siis siitä, että kaikki kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvan jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Kilpailuun osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Kaikki viestit tässä kisassa ovat käyttäjille maksuttomia.


5. Palkinto

Osallistumisajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2) kappaletta Rakastunut Jussi -paitaa sekä yksi lippupaketti (2 lippua) yhdeksi päiväksi Provinssiin lauantaina 27.6.2020. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa kampanjan päättymisestä.

Rakastunut Jussi -paidan arvo on noin 150 euroa. Provinssilippujen arvo on 198 euroa. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.


6. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta. Järjestäjä toimittaa ilmoituksen ja voiton vastaanottamista koskevat ohjeet voittajille osallistumiskanavan kautta.


7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.


8. Tietosuoja

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kilpailun päätyttyä. Rekisteriseloste on täällä http://www.seinajoki.fi/seinajoenkaupunki/tietosuoja.html.


9. Vastuustavapauttamisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.


10. Kilpailun ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat. Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa www.seinajoki.fi/rakkaus.


11. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu.


12. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista.


13. Palkinnon luovutus / julkisuus

Palkintojen arvonta suoritetaan viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta voittajille henkilökohtaisesti voittajan käyttämän osallistumiskanavan kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta osallistumisen kautta saatujen yhteystietojen avulla viikon (7 päivää) sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja mahdollisen kuvan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi palkinnon voittajan nimeä ja kuvaa voidaan käyttää Seinäjoen mainonnassa ilman erillistä suostumusta ja korvausta.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta noudattaa Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.


Seinäjoen kaupunki
Markkinointiviestintä
Käyntiosoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki
markkinointiseinajoki.fi

viestintaseinajoki.fi


Tilaa uutiskirje!

Krista Rintala, viestintäpäällikkö
p. 044 425 5061

Anu Männikkö, markkinointipäällikkö
p. 044 418 1119

Tytti Kettula, viestintäsuunnittelija
p. 040 774 8512

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@seinajoki.fi