+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Viestintä ja markkinointi

Viestintä ja markkinointi

Mitä, missä ja miksi? Mitä Seinäjoella tapahtuu ja miten päätös vaikuttaa kaupunkilaisen arkeen? Me viestinnässä kerromme kaupungin päätöksistä, palveluista ja suunnitelmista ennakoivasti, avoimesti ja selkeästi. Viestintä tukee kaupungin johtamista ja edistää kaupungin kasvua, vetovoimaa ja asukkaiden hyvinvointia. Ajankohtaisista asioista viestitään mm. verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Rinki-osallistamissovelluksessa sekä asukas- ja tiedotustilaisuuksissa. Anna palautetta, ota kantaa ja kommentoi! Hyvää viestintää tehdään yhdessä.

Me markkinoinnissa pidämme huolta, että Seinäjoki säilyy ihmisten mielissä ja löytyy kartalta. Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki. Meillä on tilaa unelmille ja uusille ideoille, onnelle ja onnistumisille, reippaalle tekemiselle ja kaikelle hyvälle.


Seinäjoki-tuotteet

Seinäjoki-tuoteperheeseen kuuluu ajattomia ja tyylikkäitä käyttötuotteita. Tuotteiden arvoina ovat laadukkuus, pitkäikäisyys, ekologisuus, kierrätettävyys ja kotimaisuus. Tuotteita on myynnissä mm. kaupungintalon aulassa.


Seinäjoen kaupunki
Markkinointiviestintä
Käyntiosoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki
markkinointiseinajoki.fi

viestintaseinajoki.fi


Tilaa uutiskirje!

Krista Rintala, viestintäpäällikkö
p. 044 425 5061

Anu Männikkö, markkinointipäällikkö
p. 044 418 1119

Tytti Kettula, viestintäsuunnittelija (paikalla taas 18.11.2019 alk.)

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@seinajoki.fi