+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Viestintä ja markkinointi

Viestintä ja markkinointi

Mitä, missä ja miksi? Mitä Seinäjoella tapahtuu ja miten päätös vaikuttaa kaupunkilaisen arkeen? Me viestinnässä kerromme kaupungin päätöksistä, palveluista ja suunnitelmista ennakoivasti, avoimesti ja selkeästi. Viestintä tukee kaupungin johtamista ja edistää kaupungin kasvua, vetovoimaa ja asukkaiden hyvinvointia. Ajankohtaisista asioista viestitään mm. verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Rinki-osallistamissovelluksessa sekä asukas- ja tiedotustilaisuuksissa. Anna palautetta, ota kantaa ja kommentoi! Hyvää viestintää tehdään yhdessä.

Me markkinoinnissa pidämme huolta, että Seinäjoki säilyy ihmisten mielissä ja löytyy kartalta. Kerromme tekemisen meiningistä ja vahvasta tahdosta, yrittäjyydestä ja kaupungin kasvusta. Meidän työmme on siis lähes pelkkää ruusuilla tanssimista. Olemme mukana tapahtumissa, konserteissa, monessa kivassa mitä kaupungissa tapahtuu. Meidät löytää myös usein herkullisen ruuan parista. Sehän on Seinäjoella helppoa. Ja osataan me olla vakaviakin. Hetkittäin mietimme tosi kovasti, miten tavoitamme kaikki ne ihmiset, joille Seinäjoki olisi niin hyvä paikka asua, elää ja yrittää. Jos sinulla on siihen hyviä ideoita, viestittele, soita tai tule käymään. #elämäniseinäjoki

Seinäjoki-tuotteet

Seinäjoki-tuoteperheeseen kuuluu ajattomia ja tyylikkäitä käyttötuotteita. Tuotteiden arvoina ovat laadukkuus, pitkäikäisyys, ekologisuus, kierrätettävyys ja kotimaisuus. Tuotteita on myynnissä mm. kaupungintalon aulassa.


Seinäjoen kaupunki
Markkinointiviestintä
Käyntiosoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki

viestintaseinajoki.fi

Krista Rintala, viestintäpäällikkö
p. 06 416 2119, 044 425 5061, krista.rintalaseinajoki.fi

Anu Männikkö, markkinointipäällikkö
p. 06 416 2119, 044 418 1119, anu.mannikkoseinajoki.fi

Tytti Kettula, viestintäsuunnittelija
p. 06 416 2127, 040 774 8512, tytti.kettulaseinajoki.fi