+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Osallistu ja vaikuta » Kylien ja kaupunginosien kehittämisavustukset

Kylien ja kaupunginosien kehittämisavustukset

Vuoden 2018 Seinäjoen kylien ja kaupunginosien yhteisöllisen kehittämisen avustusten haku alkaa 19.4.2018 ja päättyy 14.5.2018.

Hakijana voi toimia kylä- ja kaupunginosayhdistykset, vanhempainyhdistykset, nuorisoseurat ja muut aluekehitysyhdistykset sekä asukkaista koostuvat vapaamuotoiset ryhmät.

Yhteystietolomakkeen lisäksi toimitetaan vapaamuotoinen avustushakemus, josta käy ilmi seuraavat asiat:
1. Haettavan avustuksen käyttökohde ja perustelut
2. Suunnitelmat kehitysprojektin kuluista
3. Suunnitelmat kehitysprojektin toteutustavoista
4. Kehittämissuunnitelmassa pitää huomioida miten avustusmääräraha:
- tukee kaupunginosien ja kylien paikallisidentiteetin rakentumista
- yhteisöllisyyttä
- toiminnallisuutta
- osallisuuden kehittymistä
Huomioittehan, että varsinaisia esine- tai tavarahankintoja ei haluta tukea, elleivät ne liity tiiviisti yllä mainittuihin toimintoihin.

Vuodelle 2018 osoitettava avustusmääräraha on 20.000 euroa, joka jaetaan hakijoiden kesken. Myönnettävä kehittämisavustus on enintään 3.000 euroa per hakija. Avustuksen tulee kohdentua Seinäjoen alueelle. Haettava avustussumma ilmoitetaan bruttona eli sisältäen alv:n.

Elinvoimalautakunta päättää myönnettävien avustusten suuruuksista toukokuussa 2018. Avustus maksetaan takautuvasti kuitteja vastaan marraskuussa 2018 kehittämisprojektin toteuduttua suunnitelman mukaisesti. Puutteelliset hakemukset, joita ei ole täydennetty ensimmäisen korjauspyynnön mukaisesti ja asetetussa määräajassa, jätetään käsittelemättä.

Yhteystietolomake ja hakemus lähetetään määräaikaan mennessä 14.5.2018 vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattilalle sähköpostitse kirsi.mattila@seinajoki.fi. Sähköposti tulee nimetä: Avustushakemus kaupunginosien kehittämiseen.

Kehittämisavustuksia jaettiin 20 hakijalle lähes 30 000 euron edestä.

Kehittämisavustusten haku oli auki 19.4.-14.5.2018. Päätös kehittämisavustuksista löytyy täältä.

Lisätietoja: vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila, Seinäjoen kaupunki, elinvoima ja kilpailukyky, p. 040 530 5111, kirsi.mattila@seinajoki.fi

Vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila

kirsi.mattilaseinajoki.fi

p. 040 530 5111