+
Tulosta
Etusivu

Stipendit

Asukaslautakunnan myöntämät Nurmon koulutus-, tutkimus- ja kehittämisrahaston stipendi on haettavana 31.5.2017 mennessä. Vapaamuotoisessa hakemuksessa on oltava hakijan henkilö-, osoite- ja yhteystiedot, sekä tilinumero. Hakemuksessa on myös oltava yksilöity selonteko, joko työn tulosten hyödyntämisestä Nurmon kaupunginosassa tai siitä miten toiminta on erityisen ansioitunutta.

Stipendi jaetaan kulttuuriin, koulutukseen, hallintoon, tieteeseen, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyvissä tehtävissä ansioituneille henkilöille. Etusijalla on sellaiset hankkeet, joita voidaan hyödyntää Nurmon kaupunginosassa.

Asukaslautakunnan myöntämät Peräseinäjoen tiede- taide- ja kulttuurirahaston stipendi on haettavana 31.5.2017 mennessä. Vapaamuotoisessa hakemuksessa on oltava hakijan henkilö-, osoite- ja yhteystiedot, sekä tilinumero. Hakemuksessa on myös oltava yksilöity selonteko miten toiminta on erityisen ansioitunutta.

Stipendi jaetaan tieteessä, taiteessa ja kulttuuriin liittyvissä tehtävissä ansioituneille henkilöille, jotka ovat Seinäjoen kaupungissa kirjoilla ja asuvat entisen Peräseinäjoen kunnan alueella tai erityisistä syistä muillekin, jotka ovat saavutuksillaan tuoneet Peräseinäjoen aluetta erityisen myönteisesti esille.

Seinäjoen kaupunginhallituksen myöntämä, asukaslautakunnan esityksestä, Antti ja Eini Oppaan tiede- ja kulttuurirahaston stipendi on haettavana 31.5.2017 mennessä. Vapaamuotoisessa hakemuksessa on oltava hakijan henkilö-, osoite- ja yhteystiedot, sekä tilinumero. Hakemuksessa on myös oltava yksilöity selonteko miten toiminta on erityisen ansioitunutta. Stipendiä ei myönnetä henkilöille, jotka ovat ansioituneet urheilusaavutuksilla.

Stipendiä voivat hakea henkilöt, joilla on merkittäviä saavutuksia tieteen ja kulttuurin alalla, korkeakoulututkinto ja jotka asuvat Peräseinäjoen kaupunginosan alueella tai suoraan Antti Oppaan jälkeläisiä alenevassa polvessa.

Hakemukset lähetetään osoitteella Seinäjoen kaupunki, Asukaslautakunta, Raija Luikku, PL 215, 60101 Seinäjoki.

Lisätietoja antaa Raija Luikku, yhteyssihteeri, raija.luikkuseinajoki.fi, p. 044 470 0287.


Yhteystiedot

Kehittämisjohtaja Erkki Välimäki

p. 040 774 8331

erkki.valimakiseinajoki.fi

Yhteyssihteeri Raija Luikku

raija.luikkuseinajoki.fi
p. 06 416 7010