+
Tulosta
Etusivu

Stipendit

Nurmon koulutus-, tutkimus- ja kehittämisrahaston stipendit on haettavana 31.5.2018 mennessä. Vapaamuotoisessa hakemuksessa on oltava hakijan henkilö-, osoite- ja yhteystiedot, sekä tilinumero. Hakemuksessa on myös oltava yksilöity selonteko, joko työn tulosten hyödyntämisestä Nurmon kaupunginosassa tai siitä miten toiminta on erityisen ansioitunutta.

Stipendit jaetaan kulttuuriin, koulutukseen, hallintoon, tieteeseen, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyvissä tehtävissä ansioituneille henkilöille. Etusijalla on sellaiset hankkeet, joita voidaan hyödyntää Nurmon kaupunginosassa.

Peräseinäjoen tiede- taide- ja kulttuurirahaston stipendit on haettavana 31.5.2018 mennessä. Vapaamuotoisessa hakemuksessa on oltava hakijan henkilö-, osoite- ja yhteystiedot, sekä tilinumero. Hakemuksessa on myös oltava yksilöity selonteko miten toiminta on erityisen ansioitunutta.

Stipendit jaetaan tieteessä, taiteessa ja kulttuuriin liittyvissä tehtävissä ansioituneille henkilöille, jotka ovat Seinäjoen kaupungissa kirjoilla ja asuvat entisen Peräseinäjoen kunnan alueella tai erityisistä syistä muillekin, jotka ovat saavutuksillaan tuoneet Peräseinäjoen aluetta erityisen myönteisesti esille, ei kuitenkaan urheilusaavutuksin.

Antti ja Eini Oppaan tiede- ja kulttuurirahaston stipendit on haettavana 31.5.2018 mennessä. Stipendin myöntää kaupunginhallitus asukaslautakunnan esityksestä. Vapaamuotoisessa hakemuksessa on oltava hakijan henkilö-, osoite- ja yhteystiedot, sekä tilinumero. Hakemuksessa on myös oltava yksilöity selonteko miten toiminta on erityisen ansioitunutta.

Stipendejä voivat hakea henkilöt, joilla on merkittäviä saavutuksia tieteen ja kulttuurin alalla, korkeakoulututkinto ja jotka asuvat Peräseinäjoen kaupunginosan alueella tai suoraan Antti Oppaan jälkeläisiä alenevassa polvessa. Stipendiä ei jaeta urheilusuorituksilla ansioituneille.

Hakemukset lähetetään osoitteella raija.luikku@seinajoki.fi tai Seinäjoen kaupunki, Elinvoimalautakunta, Raija Luikku, PL 215, 60101 Seinäjoki.

Lisätietoja antaa Raija Luikku 044 470 0287, raija.luikku@seinajoki.fiYhteystiedot
Elinvoimajohtaja Erkki Välimäki
p. 040 774 8331
erkki.valimakiseinajoki.fi

Yhteyssihteeri Raija Luikku
raija.luikkuseinajoki.fi
p. 06 416 7010


Vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila
kirsi.mattilaseinajoki.fi
p. 040 530 5111