+
Tulosta
Etusivu

Aktivointihanke

Yhdessä parempi ja viihtyisämpi kylä- ja kaupunkiympäristö


Aktivointirahaa haettavana kylien ja kaupunginosien toimijoille


Aktivointihankkeella on kaksi tavoitetta; rohkaista ja kannustaa kaupungin asukkaita yhteisölliseen toimintaan. Aktivointihankkeen myötä asukkaat oppivat tuntemaan toisensa ja toimimaan yhteisen alueen hyväksi. Toisena tavoitteena on edistää kunkin vuoden teemaa.

Vuoden 2017 teemaksi esitetään "Yhdessä parempi ja viihtyisämpi kylä- ja kaupunkiympäristö". Tavoitteena on tukea asukkaiden yhdessä toteuttamia elinympäristön parantamishankkeita. Hankkeiden tulee edistää yhteisöllisyyttä sekä ympäristön viihtyvyyttä ja siisteyttä. Hankkeet voivat olla yhteistä pienimuotoista korjausta ja rakentamista. kuten esimerkiksi aitausten, erilaisten yhteistilojen, postilaatikkotelineiden ja puutarha-alueiden kunnostamista tai rakentamista. Luovilla toimilla voidaan lisätä alueiden viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä, voidaan ostaa pelivälineitä ja järjestää tapahtumia.

Aktivointihankkeen tulisi toimia myös syrjäytymistä ehkäisevänä ja työllistävänä toimintana. Lautakunta toivoo, että aktivointihankkeen toteuttamiseen palkattaisiin työttömiä henkilöitä.

Hakemuksen saat tästä. (pdf, 0.34 Mt)

Hakemukset tulee lähettää 19.5.2017 mennessä osoitteella: Seinäjoen kaupunki, Elinvoimalautakunta, PL 215, 60101 Seinäjoki.


Lisätietoja antaa elinvoimajohtaja Erkki Välimäki p.040 774 8331, erkki.valimakiseinajoki.fi ja yhteyssihteeri Raija Luikku p. 044 470 0287 raija.luikkuseinajoki.fi

Yhteystiedot

Elinvoimajohtaja Erkki Välimäki
p. 040 774 8331
erkki.valimakiseinajoki.fi

Yhteyssihteeri Raija Luikku
raija.luikkuseinajoki.fi
p. 06 416 7010


Vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila
kirsi.mattilaseinajoki.fi
p. 040 530 5111