+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Osallistu ja vaikuta » Asuinalueet 2016 -kysely

Asuinalueet 2016 -kysely

Nyt otetaan selville, löytyykö Seinäjoen eri kaupunginosista luonnetta ja omaa identiteettiä! Mitä Latikan alueen asukkaat ajattelevat asuinalueestaan? Entä mikä on Ylistaron eri asuinalueiden identiteetti ominaispiirteineen, eroavatko ne toisistaan? Mitkä ovat kantakaupungissa uppalaisille tai kapernaumilaisille tärkeitä lähipaikkoja? Mikä olisi sinun unelmien asuinpaikka Seinäjoella?

Asuinalueet 2016 -karttakyselyllä kartoitamme Seinäjoen eri asuinalueiden ominaispiirteitä. Asuinalueet ja ominaispiirteet ovat erilaisia. Haluamme kuulla kuinka toimivia nykyiset asuinympäristöt ovat ja kuinka ne mukautuvat tämän päivän arjen toimintoihin. Meitä kiinnostaa kuulla niin alueiden vahvuuksista kuin myös heikkouksista. Kyselyssä selvitetään myös asukkaille tärkeitä lähipaikkoja ja sitä mistä asuinalueen identiteetti asukkaiden mielestä muodostuu. Asukkailla on myös mahdollisuus esittää toiveitaan ja kehittämisehdotuksiaan oman asuinalueen kehittämiseksi.

Vastaamisesi kyselyyn on erittäin arvokasta ja tärkeää! Vastausaika päättyy 15.8.2016. Jättämällä kyselyn lopussa yhteystietosi osallistut arvontaan, jossa kaikkien 7.7. mennessä vastanneiden kesken arvontaan 10 kpl 2 hengen asuntomessulippupaketteja sekä 15.8. mennessä vastanneiden kesken Seinäjoki-tuotteita.

Siirry kyselyyn tästäLisätietoja:

Seinäjoen kaupunki, kehittämispalvelut

suunnittelija Jaana Hurme

p. 416 2114, jaana.hurmeseinajoki.fi