+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Kansainväliset asiat » Kansainvälistä asukastoimintaa

Kansainvälistä asukastoimintaa

Seinäjoen kaupunki hallinnoi v. 2017-2018 Kansainvälistä asukastoimintaa -hankketta, joka toteutettiin yhdessä alueella toimivien ystävyysseurojen kanssa. Hankkeen aikana innostettiin kaupungin asukkaita kansainvälisyyteen ja luotiin asukastason kansainvälisyyteen uusia mahdollisuuksia.

Hankkeen tavoitteena oli tuoda näkyviin alueen kansainvälistä toimintaa, järjestetää tapahtumia ja luoda yhteistyötä eri toimijoiden välille. Hankeaikana ystävyysseurat, hanke ja muut yhteistyötahot järjestivät ja osallistuivat yhteensä 66 eri tilaisuuteen ja tapahtumaan, joiden kautta tavoitettiin yhteensä 14 000 asukasta.

Hankkeen yhtenä toimintamuotona oli järjestää kuukausittain kansainvälisen asukastoiminnan iltoja, joissa kansainvälisyydestä kiinnostuneet tapasivat toisiaan ja jakoivat osaamistaan ja kokemuksiaan. Hankkeen aikana toteutettiin myös erilaisia kulttuuritapahtumia, mm. kansainvälisten elokuvien viikko.

Tutustu hankkeeseen ja mukana olleiden mietteisiin hankevideosta.Hankkeen rahoitti Leader Liiveri ja se toteutti Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa.Tutustu Seinäjoen alueella toimiviin ystävyysseuroihin:

Svenska Föreningen i Östermyra
Seinäjoen seudun Pohjola-Norden
Seinäjoen Suomi-Saksa yhdistys
Seinäjoen seudun Suomi-Puola yhdistys
Seinäjoen Suomi-Ranska yhdistys
Seinäjoen seudun Suomi-Venäjä seura
Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Suomi-Unkari Seura
Seinäjoen seudun Suomi-Amerikka yhdistys ry
Seinäjoen Suomalais-Japanilainen yhdistys ry.
Seinäjoen Afrikka –yhteisö


Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimiala

ts. Kansainvälisten asioiden koordinaattori Terhi Hunnakko

Kirkkokatu 6

PL 215

60101 Seinäjoki

terhi.hunnakkoseinajoki.fi

+358 44 418 1081