+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Marraskuu » Seinäjoen kaupunki sai 130 000 euroa digitalisaation edistämiseen

Seinäjoen kaupunki sai 130 000 euroa digitalisaation edistämiseen

26.11.2019, klo 12:15

Seinäjoen kaupunki on saanut valtionrahoitusta 130 000 euroa digitalisaation edistämiseen ja tiedolla johtamiseen.

Digihanke toteutetaan vuosina 2020-2021 ikäihmisten palveluissa.

- Hankkeen myötä toimintaa digitalisoidaan siten, että se tukee sujuvaa, laadukasta ja vaikuttavaa asiakkuuden hallintaa. Asiakkaalla on jatkossakin henkilökohtaista palvelua, kertoo sosiaali- ja terveysjohtaja Raija Ranta.

- Tiedolla johtaminen myös paranee, kun digiratkaisulla pystytään hallitsemaan asiakkaiden yhteydenottoja ja palvelutarpeen arvioinnin edistämistä. Tavoitteena on edistää esimerkiksi omaishoidon tuen asiakkaiden ajantasaista seurantaa ja käsittelyn sujuvuutta, toteaa asiakasohjausyksikön johtaja Mirva Ämmälä.

Kun yleiskuva tarjolla olevasta palvelukokonaisuudesta on mahdollisimman hyvä, esimerkiksi myös lyhytaikaisen ja vuorohoidon hoitopaikatkin saadaan tehokkaasti täytettyä. Tällä on myönteisiä kustannusvaikutuksia. Suurin hyötyjä on kuitenkin ikäihmisten palvelujen asiakas, jonka palvelu halutaan pitää jatkossakin vaikuttavana.

- Erinomainen asia, että myös Seinäjoki sai merkittävän avustuksen digitalisaatiohankkeeseen. Älykkäiden ratkaisujen myötä on mahdollista saada aikaan uudella tavalla vaikuttavuutta ja samalla varmistaa sujuva ja tehokas prosessi seurannassa. Kun toimintaympäristö muuttuu, kaupunki on uudistumassa ja kehittämässä palvelujaan, toteaa rahoitusjohtaja Mika Itänen.


Lisätietoja:

Rahoitusjohtaja Mika Itänen, 040 566 1245
Asiakasohjausyksikön johtaja/ ikäihmisten palvelut Mirva Ämmälä, 044 754 1878Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja