+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Joulukuu » Seinäjoen ja Changshan kaupungille ystävyyssopimus

Seinäjoen ja Changshan kaupungille ystävyyssopimus

12.12.2017, klo 11:41


Premium-tuotteita myyvän kaupan avajaisissa konsultti Sami Areva, EP:n liiton hallituksen puheenjohtaja Lasse Anttila,kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki, vientijohtaja Jani Vänskä ja johtaja Markku Hirvijärvi.


Kiinalainen Changsha ja Seinäjoen kaupunki ovat tehneet ystävyyden aiesopimuksen. Allekirjoittajina olivat Changshan kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Li Wei ja Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki.

Jorma Rasinmäki ja Etelä-Pohjanmaan liiton hallituksen puheenjohtaja Lasse Anttila osallistuivat Atria Oyj:n nelipäiväiselle matkalle Hunanin maakuntaan. Ohjelmassa ovat elintarvikeseminaari ja mm. Atrian tuotteita myyvän vähittäiskaupan avajaiset. Tilaisuuteen osallistuvat Atrian edustajien lisäksi Suomen Kiinan-suurlähettiläs ja Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka.

Seinäjoen ja Kiinan väliset yhteydet ovat tiivistyneet vuosi vuodelta mm. Atrian sianlihaviennin ansiosta. Seinäjoen ystävyyskaupunki Kiinassa on Jiangjin osa-alue Chongqingin kaupungissa. Muita yhteistyökaupunkeja ovat Rudong ja Qingdao.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Hyvä, jo oli aikakin. :) Haimme lapsemme sieltä jo viisitoista vuotta sitten.

Adoptioäiti 12.12.2017, klo 13:32
1