+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Ajankohtaista » Tarjouspyynnöt » 2019 » Syyskuu » Tarjouspyyntö: Kotimaiset ja ulkomaiset sanoma-, aikakaus- ja ammattilehdet

Tarjouspyyntö: Kotimaiset ja ulkomaiset sanoma-, aikakaus- ja ammattilehdet

5.9.2019, klo 10:19

Tarjouspyyntö 19115S Kotimaiset ja ulkomaiset sanoma-, ammatti- ja aikakauslehdet, on julkaistu Hilma-palvelussa ja Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa 05.09.2019.

Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa osoitteessa http://tarjouspalvelu.fi/seinajoki.

Tarjoukset on toimitettava viimeistään 07.10.2019 klo 15:00


Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee lähettää viimeistään 23.09.2019 klo 15:00 Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.

Tarjoajan vastuulla on käydä katsomassa kysymykset ja niihin annetut vastaukset sekä hankintayksikön julkaisemat viestit Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa seitsemän (7) päivää ennen tarjouspyynnön määräajan umpeutumista. Mitkään muut lisätiedot kuin Tarjouspalvelu-toimittajaportaalin kautta kirjallisesti annetut lisätiedot eivät sido hankintayksikköä.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja