+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Tapahtumat » PERUTTU: K-65 Kulttuurihyvinvointi-työpaja

Takaisin hakutuloksiin

PERUTTU: K-65 Kulttuurihyvinvointi-työpaja

ma 30.3.2020 klo 13:00 – 15:00

Tilaisuus on peruttu koronaviruspandemiaan liittyvien varotoimenpiteiden takia. Ilmoitamme mahdollisesta korvaavasta ajankohdasta myöhemmin keväällä kaupungin sivuilla ja tapahtumakalenterissa.

K-65 Kulttuurihyvinvointi-työpajassa syvennytään siihen, mitä kulttuurihyvinvointi tarkoittaa ikääntyneille kaupunkilaisille Seinäjoella. Minkälaisia palveluita pitäisi tarjota ja missä, että mahdollisimman moni pääsisi osaksi kulttuurin hyvinvointivaikutuksista? Työpajassa kuullaan yli 65-vuotiaiden kaupunkilaisten tarpeita ja toiveita kulttuuripalveluista sekä pohditaan yhdessä, kuinka niitä voisi toteuttaa. Työpajan vetää kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija Arttu Haapalainen. Työpajaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!

Työpaja pohjustaa valmisteilla olevaa K65 Kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa. Suunnitelmaan kerätään materiaalia työpajan lisäksi kyselyllä, joka kartoittaa ensimmäistä kertaa ikääntyneiden yli 65-vuotiaiden kulttuurihyvinvointia Seinäjoella. Kyselyyn pääset vastamaan osoitteessa https://webropol.com/s/k65kysely Työpajan ja kyselyn vastausten pohjalta asiantuntijaryhmä laatii tavoitteet ja toimenpiteet ikääntyneiden kulttuurihyvinvointipalveluille vuosille 2021-25. Asiantuntijaryhmään kuuluu edustusta vanhusneuvostosta, järjestöistä, luottamushenkilöistä, kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluista sekä hyvinvointi- ja kulttuuripalveluista.
Lisätietoja: Satu Kokkoniemi, ikääntyneiden kulttuuritoiminnan koordinaattori, p. 044 754 1714, satu.kokkoniemi@seinajoki.fi

Aika:

ma 30.3.2020 klo 13:00 – 15:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Jaaksi-sali, Apila-kirjasto, Alvar Aallon katu 14, 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunki, kulttuuri- ja ikääntyneiden palvelut
Internet: http://www.seinajoki.fi/kulttuurijaliikunta/kulttuuripalvelut.html
Internet: http://www.seinajoki.fi/kulttuurijaliikunta/kulttuuripalvelut/ajankohtaista/tiedotteet/2020/03/Q0HZpExfv.html.stx

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja