+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Tapahtumat » TaideLIVE Anne Kultin taidenäyttelyssä 'Valo tulee läpi - Light is getting through'

Takaisin hakutuloksiin

TaideLIVE Anne Kultin taidenäyttelyssä 'Valo tulee läpi - Light is getting through'

ke 12.12.2018 klo 14:00

Sieluntaiteilija Anne Kultin Taidenäyttely ’Valo tulee läpi – Light is getting through’ Törnävän kirjastossa ajalla 4.12.18 – 4.1.19. Näyttelyssä on esillä koskettavia maalauksia ja tekstejä (sekä suomeksi että englanniksi), joiden teemana on oman sisäisen voiman löytäminen ja näkyväksi tuominen.
Näyttelyn yhteydessä taiteilija järjestää Anne Siirilän kanssa tunnelmallisen TaideLIVE -tapahtuman 12.12. klo 14, jossa kaksikko esittää voimaannuttavia tekstejä, lauluja ja äänimaljamusiikkia. Vapaa pääsy.
Aika:

ke 12.12.2018 klo 14:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Törnävän kirjasto Huhtalantie 53
Järjestäjä: Törnävän kirjasto ja Graalion Oy
Internet: https://www.facebook.com/events/342046716570990/
Internet: www.graalion.fi
Lisätietoja: Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa Anne Kultin käsin ja henkilökohtaisesti saajalleen kirjoittamia voimarunoja, Annen sisäisen kasvun taide- ja runokirjaa ’Kerros kerrokselta’ (Valmiixi 2014, 2.painos) sekä ensi vuodelle tekemäänsä Valokalenteria, joka on kuvitettu mehiläisvahakuvin ja mietelausein.

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja