+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Tapahtumat » Ihmisyyden elokuvafestivaali pääkirjastossa: The Drifter Who Loved Books ja Dark Chocolate

Takaisin hakutuloksiin

Ihmisyyden elokuvafestivaali pääkirjastossa: The Drifter Who Loved Books ja Dark Chocolate

to 25.10.2018 klo 18:30 – 19:00

Seinäjoen pääkirjastossa järjestetään lokakuussa toista kertaa Ihmisyyden elokuvafestivaali (17.–18.10. ja 24.–25.10.). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä indie-elokuvafestivaali Scandinavian International Film Festivalin (SCIFF) kanssa. Ohjelmiston teemoja ovat monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, rasismi, köyhyys, pakolaisuus ja ihmisoikeudet. Luvassa on elokuvia Suomesta, Venäjältä, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista sekä yksi irakilais-englantilainen tuotanto. Elokuviin on vapaa pääsy.

To 25.10. The Drifter Who Loved Books ja Dark Chocolate (K16)
Ensimmäisenä nähdään ylistarolaisesta Matti Pohdosta eli Kirja-Matista kertova animaatio. Pohdon keräystyön ansiosta Turun palossa tuhoutunut Suomen vanhin kirjallisuus pelastui. (ohj. Hanneriina Moisseinen, Suomi 2017, 4 min). Ennen animaatiota ylistarolainen kulttuuripersoona, eläkkeellä oleva kirjastonjohtaja Anneli Lallukka kertoo Matti Pohdon elämästä ja hänen merkityksestään suomalaiselle kirjallisuudelle.

Dark Chocolate kertoo suklaantekijästä, joka tapaturman vuoksi menettää muistinsa ja joutuu sen takia kyseenalaistamaan käsityksensä elämästä. Elokuvassa on englanninkielinen tekstitys. (ohj. Dania A. Moussa, Yhdistyneet arabiemiirikunnat 2016, 15 min)

Aika:

to 25.10.2018 klo 18:30 – 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Aallon kirjaston Studio, Koulukatu 21, Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunginkirjasto ja Scandinavian International Film Festival

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja