+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Tapahtumat » Taiteentekijyyden elementit -työpaja

Takaisin hakutuloksiin

Taiteentekijyyden elementit -työpaja

la 26.5.2018 klo 12:00 – 16:00

Hei taiteentekijä tai taiteen kanssa työskentelevä!

Kiinnostaisiko sinua tutkia omaa taidetekijyyttä ja miten elementit; tila, hiljaisuus, yllätys ja hämmennys tukevat omaa taidetekijyyttä? Ohjaan Seinäjoen taidehallilla tutkivan työpajan 26.5. klo 12–16. Työpajassa tarkastellaan näitä taidetekijyyden elementtejä. Työpaja on maksuton.

Miten levätä ja voida hyvin omassa työskentelyssään? Miten säilyttää taiteen virtaavuus? Ryhmässä on tilaa tarkastella elementtejä yksityisesti tai ryhmässä jakaen. Elementtejä tarkastellaan taidepedagogisin menetelmin. Työpajat mahdollistavat levon ja tilan tunteen työskentelyssä.

Työpajoissa reflektoidaan yksin ja yhdessä. Työpaja on osa syventävää opetusharjoitteluani Taideyliopiston, Teatterikorkeakoulun teatteriopettajan maisteriopinnoista.

Ohjaajasta: Olen Tanja Männistö, opiskelen Taideyliopistossa, Teatterikorkeakoulussa, teatteriopettajan maisteriohjelmassa. Tällä hetkellä teen lopputyötäni, jossa tutkin taidetekijyyden elementtejä. Työpajoja on pidetty Teatterikorkeakoulussa, Kiasmassa ja nyt Seinäjoen taidehallilla. Koulutukseltani olen myös yhteisöpedagogi ja teatteri-ilmaisun ohjaaja.

Tervetuloa hämmästelemään taidetekijyyden elementtejä, löytämään yhdessä lepo, tila ja väljyys.

Ilmoittaudu työpajaan tai kysy lisää:
tanja.mannistouniarts.fi

Aika:

la 26.5.2018 klo 12:00 – 16:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoen taidehalli, Upankatu 3, 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen taidehalli ja Tanja Männistö

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja