+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Tapahtumat » Omia juuria etsimässä: Muistitiedon tallentamisen menetelmiä

Takaisin hakutuloksiin

Omia juuria etsimässä: Muistitiedon tallentamisen menetelmiä

ma 15.1.2018 klo 18:00 – 20:00

Osa "Omia juuria etsimässä" -kokemuksellista kotiseutuun- / tapa- ja perhehistoriaan syventymisen kokonaisuutta. Voit osallistua yksittäiselle luennolle tai koko kokonaisuuteen.

Meillä kaikilla saattaa olla kotona tuhansia valokuvia ja monen sukupolven ajan suvussa kulkeneita esineitä. Kerromme perheen ja suvun jäseniin tai elämänvaiheisiin liittyviä tarinoita. Teemme asioita omalla tavallamme, noudatamme omia tapojamme. Muistitiedon tallentamisen menetelmiä –luennolla pureudumme siihen, miten näitä kaikenmaailman aineistoja voi säilyttää ja mitä säilyttämisessä tulisi huomioida. Näitä muistoja, tarinoita ja tapoja kannattaa säilyttää ja vaalia. Ne kertovat perheemme ja sukumme historiasta, mutta samalla myös paikkakunnalle ja alueelle liittyvästä elämäntavasta. Ne ovat osa yhteistä muistiamme.

Luennoitsija: Susanna Tyrväinen, museotoimenjohtaja

Aika:

ma 15.1.2018 klo 18:00 – 20:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Opistotalo, luokka 313, Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo, Seinäjoen Kansalaisopisto
Internet: https://www.opistopalvelut.fi/seinajoki/course.php?l=fi&t=12375
Lisätietoja: Ilmoittautuminen ja lisätietoja Kansalaisopiston sivuilla: https://www.opistopalvelut.fi/seinajoki/course.php?l=fi&t=12375

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja