+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Tapahtumakaupunki Seinäjoki » Tapahtumat » Paula Koivuniemi Roots & Friends

Takaisin hakutuloksiin

Paula Koivuniemi Roots & Friends

la 21.3.2020 klo 16:00

Kalevan Navetan Hugo-salin avajaiskonsertti

Kalevan navetan Hugo-salin virallisia avajaisia lauantaina 21.3. saapuu juhlistamaan Seinäjoen oman tytön Paula Koivuniemen tähdittämä Paula Koivuniemi Roots & Friends. Konsertissa kuullaan Koivuniemen rakastetuimpia kappaleita sekä vanhoja kansanlauluja kansanmusiikin soittimille sovitettuna. Folk-henkiset sovitukset tekevät tutuista kappaleista tuoreita, raikkaita ja rytmisesti vetovoimaisia.

Suomen iskelmägenren valovoimaisimpiin tähtiin kuuluva Paula Koivuniemi uudistuu ehtymättömällä energialla. Hänen rakastetuista hiteistään ja vanhoista kansanlauluista on nyt laadittu luihin ja ytimiin menevä konserttikokonaisuus aivan uusilla sovituksilla.

Harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara on lähestynyt kappaleita mehukkaasta näkökulmasta, joka vie Koivuniemen juurimusiikin tunnelmiin. Kansanlaulut ja iskelmät täydentävät toisiaan kuin kauan erossa olleet kaksoset. Kumpuvaaran folk-henkiset sovitukset tekevät tutuista kappaleista tuoreita, raikkaita ja rytmisesti vetovoimaisia.

Suomen kovimpien kansanmusiikki- ja folk-ammattilaisten seitsenhenkinen yhtye ja La Paula on täysin vastustamaton yhdistelmä, jonka ensiesitykset Kaustisella ja Hämeenlinnan Verkatehtaalla saivat ylitsevuotavan innostuneen vastaanoton. Koivuniemen omaan kokoonpanoon kuuluva Anssi Nykänen (rummut) on tässäkin kokoonpanossa rytminen selkäranka. Ensemblen muut jäsenet ovat nykykansanmusiikin tunnettuja ja arvostettuja nimiä: viuluvelhot Tero Hyväluoma ja Tommi Asplund, monipuolinen kitaristi ja kielisoitinvirtuoosi Jarmo Julkunen, useiden jazzyhtyeiden luottobasisti Juho Kivivuori sekä jouhikontaitajien vähälukuisen joukon ykkönen Pekko Käppi. Niko Kumpuvaara soittaa harmonikkaa ja johtaa ensemblea.

Konsertissa ei ole väliaikaa, kesto noin 55 min.
Aika:

la 21.3.2020 klo 16:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Kalevan Navetta, Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki
Järjestäjä: Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö
Internet: https://www.uniarts.fi/tapahtumat/pe-20122019-1122/paula-koivuniemi-roots-friends
Internet: https://www.facebook.com/events/1452591388223800/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja