+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Tapahtumakaupunki Seinäjoki » Tapahtumat » Duo Petri Hakala & Markku Lepistö

Takaisin hakutuloksiin

Duo Petri Hakala & Markku Lepistö

pe 14.2.2020 klo 18:30

Petri Hakala & kuortanelaislähtöinen Markku Lepistö aloittivat yhteismusisoinnin vuonna 1997 ja heidät tunnetaan monista eri yhtyeistä ja laajasta soolotuotannosta. Duon esikoisalbumi "Pelimannien jäljillä" vuodelta 2001 kuuluu kotimaisen akustisen kansanmusiikkilevystön kulmakiviin.

Duon soitossa harmonikan, mandoliinin ja kitaran sointi muodostaa modernin ja täyteläisen kokonaisuuden, jossa perinteiset ja uudemmat tyylit sulautuvat hienovireisesti toisiinsa. Ohjelmistossa on sekä vanhoja suomalaisia viulu- ja haitarisävelmiä että duon omia kansanmusiikkihenkisiä sävellyksiä. Lepistön ja Hakalan virtuoosisessa musisoinnissa vahva suomalainen poljento saa lisäväriä ruotsalaisesta, irlantilaisesta, amerikkalaisesta ja kanadanranskalaisesta musiikista

Hakala ja Lepistö työstävät parhaillaan uutta albumia ja se julkaistaan vuoden 2020 tammikuussa. Levy tulee sisältämään duon uusia sävellyksiä ja vaikutteita löytyy sekä Suomesta että eri puolelta maailmaa.

Petri Hakala - mandoliini, kitara
Markku Lepistö - 1- ja 3-riviset haitarit

Liput 15/12/7 € (normaali lippu / eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset) tuntia ennen konserttia ovelta.
Aika:

pe 14.2.2020 klo 18:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4, Seinäjoki, Suomi
Järjestäjä: Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö ja Hotelli-Ravintola Alma
Internet: https://www.uniarts.fi/tapahtumat/pe-20122019-1114/duo-petri-hakala-markku-lepistö
Internet: https://www.facebook.com/events/551005692113938/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja