+
Tulosta
Etusivu

Ajankohtaista

 • Kulttuurilehti Ilmiö julkaistaan nyt myös verkkolehtenä

  10.1.2020 klo 8:57

  Seinäjoen kulttuurilehti Ilmiön kolmas numero on ilmestynyt ja tullut jakeluun tammikuun ensimmäisestä viikosta alkaen. Lehti julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa myös verkkolehtenä ja se on mahdollista pitää mukana aina kun mobiililaitekin on taskussa.

 • Seinäjoen kaupungin kulttuuripalkinto ja Vuoden urheilija -palkinto

  6.12.2019 klo 15:00

  Seinäjoen kaupungin perinteiset kulttuuri- ja Vuoden urheilija -palkinnot jaetaan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12. Seinäjoki-salissa. Kulttuuripalkinto myönnetään elokuvatuottaja, yrittäjä Janiv Oskárille. Vuoden urheilija -palkinnon saa yleisurheilija Petteri Peitso.

 • Itsenäisyyspäivä Seinäjoella 6.12.2019

  27.11.2019 klo 14:04

  Seinäjoen kaupunki juhlistaa itsenäisyyspäivää perinteisen kunnianosoituksen ja Kampustalolla järjestettävän itsenäisyyspäivän juhlan merkeissä.

 • Kalevan Navetta avaa ovensa yleisölle maaliskuussa 2020

  26.11.2019 klo 8:01

  Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta avaa ovensa yleisölle maaliskuussa Seinäjoen ydinkeskustan kupeessa historiallisella Itikanmäen alueella. Talo suunniteltiin alun perin navetaksi, mutta siellä ei koskaan ollut karjaa. Sen sijaan talo on aikanaan toiminut verkatehtaana ja puolustusvoimien varastona.

 • Taidehallin ensimmäiset näyttelyt julkistettu

  26.11.2019 klo 8:00

  Seinäjoen taidehalli avaa uusissa tiloissaan taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa maaliskuussa. Ensimmäisten näyttelyiden valinnassa kuunneltiin uusia, rakentuvia näyttelytiloja ja niiden tunnelmaa. Samalla korostettiin sekä kansainvälistä että paikallista ulottuvuutta. Uudistuneen Taidehallin avaavat pohjoismaisten taiteilijoiden ryhmänäyttely ja paikallisen taiteilijan yksityisnäyttely.