+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Suomi 100 Seinäjoella » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Marraskuu » ValotON-kaupunkitapahtuma valaisee Seinäjokea joulukuussa

ValotON-kaupunkitapahtuma valaisee Seinäjokea joulukuussa

3.11.2017, klo 11:09

ValotON-kaupunkitapahtuma tuo iloa, valoa ja elämyksellisyyttä pimeään vuodenaikaan 4.—6.12.2017. Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä tapahtuma tarjoaa valoteemaista ohjelmaa Taidehallilla, Aalto-keskuksessa ja Kampustalolla ja haastaa kaupunkilaiset mukaan valotalkoisiin.

Tapahtuman käynnistää ValotON-näyttelyilta Seinäjoen taidehallilla maanantaina 4.12. Illan ohjelmassa on mm. pimeitä näyttelyopastuksia ja työpajatoimintaa. Tiistaina 5.12. ValotON tuo valoa Itsenäisyyspäivän etkot –tapahtumaan Aalto-keskuksessa (Koulukatu 21). Ohjelmassa on mm. Anne Roinisen, Timo Kokon ja Petri Loueksen valotaideteokset sekä SYTY-ryhmän tulisirkusta.

ValotON huipentuu keskiviikkona 6.12. klo 14 Seinäjoen kaupungin itsenäisyyspäivän juhlaan Kampustalolla. Valoteemaisen juhlan ohjelmassa on mm. Studio De Dansen "Kanna valoa varovasti"-tanssiesitys sekä Lukioteatterin juhlapuhe.

Tapahtuma näkyy myös mm. Peräseinäjoella, jossa Nuorisotila Dixissä rakennetaan yhteisöllinen valoteos yhdessä nuorisopalveluiden ja tilan käyttäjien kanssa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso koko ohjelma täältä.

Piristä tuttua ympäristöä valaisemalla
Kulttuuripalvelut toivoo, että tapahtuma tuo esiin myös kaupunkilaisten yksin ja yhdessä toteuttamaa valaistusta. Valotalkoisiin voi osallistua valaisemalla oman pihan, ikkunan tai parvekkeen jouluvaloilla tai vaikkapa värikkäällä silkkipaperilla.

Osallistu ValotON-kuvakilpailuun
Ilmianna oma valopilkkusi jakamalla siitä kuva Instagramissa tai Facebookissa tunnisteella #ValotONSeinäjoki ja olet mukana yllätyspalkinnon arvonnassa. Huomaathan, että käyttäjätilin tai julkaisun tulee olla julkinen voidaksesi osallistua kilpailuun.

Ohjelmakokonaisuutta tuottamassa: Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut ja nuorisopalvelut, Taidehalli, Preppaamo-hanke, Lastenkulttuurikeskus Louhimo, MoDe-vannetanssiryhmä, Taito EP, Seinäjoen kaupunginkirjasto, Seinäjoen lukio, Studio De Danse, SeAMK ja Lauluyhtye VOCAL!

Lisätiedot:
Roope Ekman
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
puh. 044 754 1618
roope.ekman@seinajoki.fi
www.seinajoki.fi/valoton


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja