+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Suomi 100 Seinäjoella

Suomi 100 Seinäjoella

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi tehdään YHDESSÄ

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Se elää koko Suomessa, koko vuoden 2017. Tekojen, tempausten ja tapahtumien kautta tarkastellaan Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta.

Osallistu juhlatunnelmaan

Seinäjoella juhlavuoden ohjelma rakennetaan yhdessä. Haastammekin sinut mukaan toteuttamaan kaikkien aikojen syntymäpäiviä! Miten harrastus-, työ- tai vapaa-ajanporukkasi voisi olla mukana juhlatunnelmassa? Valtakunnalliselta Suomi 100 –sivustolta voit lukea lisää juhlavuoden teemasta. Sivulta löydät myös ohjeet, miten voit ehdottaa omaa projektiasi tai tapahtumaasi mukaan valtakunnalliseen Suomi 100 –ohjelmaan. Seinäjoen kaupungin kulttuurilautakunta on jakanut avustuksia Suomi 100 -juhlavuoden Yhdessä-teeman mukaisesti.

Pukeudu sinivalkoiseen 28.8.2017
Seinäjoen kaupunki haastaa sinut sekä koulu-, harrastus- tai työkaverisi pukeutumaan sinivalkoiseen Suomen itsenäisyyden 100-vuotissynttäreiden kunniaksi maanantaina 28.8. Pengo kaapista siniset ja valkoiset vaatteet ja tunnusta sinivalkoista! Seinäjoella osallistujilla on mahdollisuus tulla yhteiskuvaan Aalto-keskuksen kansalaistorille 28.8. klo 12. Jaa asusi somessa tunnisteella #suomi100vaatteet.

Ilmoita juhlavuoden ohjelmasta

Kerro meille, mitä sinä järjestät satavuotiaan kunniaksi! Kun saat idean Suomi 100 –teosta, -tapahtumasta tai -projektista, ota rohkeasti yhteyttä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluihin. Autamme mielellämme ideoiden pallottelussa!

Ilmoita tapahtumasi Seinäjoen kaupungin tapahtumakalenteriin Suomi 100 Seinäjoella –tunnisteella. Kokoamme Suomi 100 Seinäjoella –tunnisteella merkittyjä tapahtumia yhteislehti-ilmoituksiin, joita julkaistaan Seinäjoen Sanomissa noin kolmen kuukauden välein. Seuraava yhteisilmoitus ilmestyy syyskuun lopussa ja siihen kerätään loka-, marras- ja joulukuun tapahtumia. Ilmoita omasi kalenteriin 10.9. mennessä.

Linkkejä

Kansalaisopiston Suomi 100 -ohjelmaa

Valtakunnallinen Suomi 100 -sivusto

Pohjanmaan liikunta- ja urheilu ry:n 100 tekoa suomelle -kampanja

Perusopetuksen Suomi 100

RSS       Tapahtumakalenteri


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

Kulttuurituottaja Katariina Vestergård

p. 044 425 5942

katariina.vestergardseinajoki.fi

Juhlitaan yhdessä! - Suomi 100