+
Tulosta
Etusivu

Nuorisotilat

Seinäjoen alueella järjestetään nuorille vapaa-ajan toimintaa ja tapahtumia eri kaupunginosissa toimivissa nuoriso- ja kerhotiloissa. Lisätietoja nuorisotiloista antavat tilojen nuoriso-ohjaajat sekä nuorisotoimisto p. 06 416 2265.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Nuorisotiloilla on voimassa yhteisiä periaatteita, joilla pyritään takaamaan kaikkien turvallisuus ja viihtyvyys.

  • Päihteettömyys. Seinäjoen kaupungin nuorisotiloilla toiminta on aina päihteetöntä. Alkoholijuomien tuominen tiloille tai niiden alueille on kiellettyä. Kaikista tapauksista ilmoitetaan kotiin huoltajille.
  • Tupakoimattomuus. Nuorisotilojen alueella ei saa tupakoida. Myös tupakkatuotteiden tuominen tilalle on kielletty. Myös nuuskan ja energianuuskan käyttö on nuorisotiloilla kielletty.
  • Energiajuomat. Nuorisotiloilla ei saa juoda energiajuomia, eikä niitä saa myöskään tilalle tuoda.
  • Käytöstavat ja turvallisuus. Nuorisotiloilla kunnioitetaan ohjaajia, muita nuoria ja nuorisotilan omaisuutta. Näin kaikilla on mukavaa ja turvallista. Jos nuoren kanssa tulee ongelmia käytöksen suhteen, eikä sitä keskustelemalla saada korjattua, voidaan nuorta pyytää poistumaan tilalta.
  • Ohjaajat. Nuorisotiloilla on aina paikalla vähintään kaksi täysi-ikäistä ohjaajaa. He ovat joko nuorisoalan ammattilaisia tai opiskelijoita. Ohjaajat ovat mukana niin ilossa ja itkussa, kuin ystävyydessä ja riidassakin. He pyrkivät tukemaan ja kannustamaan nuoria omaehtoiseen toimintaan ja ottavat mielellään vastaan nuorten ideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämiseksi.
  • Yhteydenpito kodin ja nuorisotilan välillä. Nuorisotilan ohjaajat ovat tarvittaessa kotiin yhteydessä, mikäli sääntöjen noudattaminen ei nuorelta suju. Toivottavaa olisi myös se, että kotoa oltaisiin yhteydessä ohjaajiin, mikäli tulee jotakin kysyttävää.
  • Sääntöjen rikkominen. Jos nuori rikkoo nuorisotilan sääntöjä, pyritään asioihin puuttumaan ensisijaisesti keskustelemalla. Jos keskustelu ei auta, muita keinoja ovat nuorisotilalta poistaminen tai porttikielto määräajaksi. Jos sääntöjen rikkomista tapahtuu toistuvasti, otamme yhteyttä kotiin.

Jokaisella nuorisotilalla on lisäksi omia tilakohtaisia sääntöjä ja tapoja, joita jokaisen tulee noudattaa.

Tilojen vastaavat ohjaajat:

ROUBE
Sanna Valkeemäki

p. 0400 973 383
sanna.valkeemakiseinajoki.fi

TANSKU
Anu Heikkilä
p. 0400 973 381
anu.heikkilaseinajoki.fi

HYLBE

Raija Hemminki
p. 050 356 7171
raija.hemminkiseinajoki.fi

KENU
Marika Kiukkonen
p. 044 754 1850
marika.kiukkonenseinajoki.fi

DIXI
Tarja Niemistö
p. 040 774 8769
tarja.niemistoseinajoki.fi

KYTTIS
Annukka Saukko
p. 050 530 2254
annukka.saukkoseinajoki.fi

SKEITTIHALLI
Toni Lahtela

p. 044 425 5955
toni.lahtelaseinajoki.fi


Seinäjoen kaupunki

Nuorisopalvelut

Puskantie 3, PL 215

60101 Seinäjoki

p. 06 416 2265

nuorisoseinajoki.fi