+
Tulosta
Etusivu

Tilat

Seinäjoen kaupungin nuorisopalveluilla on monenlaisia tiloja eri puolilla Seinäjokea.

Seinäjoen keskustan ytimessä sijaitseva Nuorisokeskus tarjoaa tiloja ryhmille vauvasta vaariin. Tiloja vuokrataan järjestöjen ja yhteisöjen, mutta myös yksityishenkilöiden sekä yritysten käyttöön.

Toiminnassa olevia nuorisotiloja on kuusi:

Seinäjoen ytimessä sijaitseva JOJO toimii nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamispaikkana.

Nuorisotilojen lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat toimintaa kolmessa eri kerhotilassa sekä Skeittihallilla. Kasperin nuorisotilalla sijaitsevat neljä vuokrattavaa bändikämppää tarjoavat aloitteleville nuorisobändeille tilaisuuden harjoitella yhdessä.

Nuorisopalveluilla on kaksi leirikeskusta, joita voi vuokrata niin yksityiset kuin yhdistyksetkin. Kuorasjärven rannalla sijaitsevassa Kesäsiirtolassa järjestetään lasten ja nuorten leirejä kesä-heinäkuussa. Kessula on varattavissa myös yksityisille ja yhdistyksille toukokuussa sekä elo- ja syyskuussa.

Isosaaren leirikeskus sijaitsee Seinäjoen rannalla, noin 9 km päässä Seinäjoen keskustasta. Se on vuokrattavissa koko kesäkauden toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka.

Kesäaikaan aktiivista toimintaa tarjoavat myös Liikennepuisto ja Fiilispuisto , jotka ovat avoinna kesäkuun alusta elokuuhun saakka.

Lisätietoja:
vs. nuorisopalvelupäällikkö, p. 06 416 2196

toimistosihteeri, p. 06 416 2265


Seinäjoen kaupunki

Nuorisopalvelut

Puskantie 3, PL 215

60101 Seinäjoki

p. 06 416 2265

nuorisoseinajoki.fi