+
Tulosta
Etusivu

Välittämisen koodi

Mikä palvelu on?

Välittämisen koodi -palvelun kautta 0-28-vuotiaat lapset, nuoret ja heidän perheensä voivat pyytää tukea arjen pulmiin ja elämän haasteisiin. Verkkopalvelussa tehdyt tukipyynnöt välittyvät etsivälle nuorisotyölle ja he selvittävät tilannetta yhdessä lapsen, nuoren ja perheen kanssa ja auttavat oikeiden palveluiden piiriin. Muita palvelun käyttäjiä ovat viranomaiset ja kolmannen sektorin toimijat.


www.huolikoodi.fi

Onko kaikki hyvin? Jos koet 12–28-vuotiaana nuorena tarvitsevasi tukea, liittyi pulma sitten ihmissuhteisiin, terveyteen, kouluun, työhön tai muuhun, klikkaa www.huolikoodi.fi. Järjestelmään kirjaudutaan omilla henkilötiedoilla ja ilmoitetaan omat yhteystiedot. Tiedot välittyvät ympärivuorokauden auttajalle ja hän on sinuun puhelimitse yhteydessä. Yhteydenottaja keskustelee kanssasi ja selvittää miten sinua voidaan auttaa.

Onko lapsellasi kaikki hyvin? Jos sinulla on huoli lapsesi hyvinvoinnista ja koet tarvitsevasi tukea asian selvittämiseksi, klikkaa www.huolikoodi.fi. Järjestelmään kirjaudutaan pankkitunnistuksella ja ilmoitetaan sinun ja lapsesi yhteystiedot. Tiedot välittyvät etsivälle nuorisotyölle ja he ovat sinuun puhelimitse yhteydessä virka-aikana. Yhteydenottaja keskustelee kanssasi ja selvittää miten perhettäsi voidaan auttaa.

Tuen vastaanottaminen on vapaaehtoista

Lisätietoja: http://välittämisenkoodi.fi/ ja sähköpostitse infohuolikoodi.fi


Seinäjoen kaupunki

Nuorisopalvelut

Puskantie 3, PL 215

60101 Seinäjoki

p. 06 416 2265

nuorisoseinajoki.fi