+
Tulosta
Etusivu

Tilavaraukset ja vakiovuorot

Uimahalli-Urheilutalon varaukset ovat sähköisessä Timmi -varausjärjestelmässä. Ohjelmassa voit selata varauksia rekisteröitymättä tai varata vuoroja rekisteröityneenä käyttäjänä.

Kirjaudu/ rekisteröidy Timmi-järjestelmään

Uimahalli-Urheilutalon vakiovuorot alkavat ma 12.8.2019 ja loppuvat pe 29.5.2020, mikäli vuoron käyttäjä ei toisin varaa/ ilmoita.
Vakiovuorot haetaan kerran vuodessa ja hakuaika on toukokuun aikana (ilmoitetaan erikseen vuosittain). Vuorot haetaan sähköisesti Timmi-järjestelmällä.


Käyttöoikeudet

Voit tehdä varauksia itsellesi yksityishenkilönä, jolloin sinä itse maksat myös varauksesi. Tai voit toimia esimerkiksi edustamasi urheiluseuran yhteyshenkilönä ja tehdä varauksia seuran nimiin, jolloin lasku varauksista menee seuralle. Voit edustaa useita eri tahoja, jolloin jokaista tahoa kohti luodaan uusi asiakasrooli sekä annetaan siihen tarvittavat tiedot, jotka kaikki liitetään käytössäsi olevaan yhteen tunnukseen.
Rekisteröidyttyäsi organisaation yhteyshenkilöksi käyttöoikeus hyväksytään operatiivisen käyttäjän toimesta. Huom! hakemusta ei pääse tekemään ennen tunnuksen hyväksyntää.
Aikaisemmin ohjelmaan rekisteröityneiden (esim. ryhmiin ja uimakouluihin ilmoittautuneet, avustusta hakeneet) tunnukset toimivat ohjelmassa edelleen ja asiakasrooleja lisätään samalle tunnukselle (Omat tiedot – Käyttöoikeuksien laajennus).
Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Mikäli olet unohtanut salasanasi klikkaa etusivulla olevaa "unohditko salasanasi?" -linkkiä. Ohjelma lähettää sähköpostiisi linkin mitä kerran klikkaamalla aukeaa salasananvaihtosivu (älä tuplaklikkaa linkkiä).
Omien tietojen muuttamisessa ja muissa kirjautumisongelmissa ota yhteyttä sähköpostilla varauksetseinajoki.fi.

Varaushakemuksen teko

Kirjauduttuasi ohjelmaan valitse etusivulla haluamasi käyttäjärooli ja valitse varauskalenteri.
Tila- ja aikavalikot ovat varauskalenteri-näkymässä vasemmassa laidassa.

Mene kalenterilla oikean päivän kohdalle ja klikkaa hiirellä haluamaasi tilaa/ aikaa niin ohjelma avaa varaushakemus-ikkunan johon täytetään kysyttävät tiedot. Vakiovarausta tehdessä vaihdetaan päättymispäivä.
Kalenterissa valkoiset kohdat ovat vapaita, punaiset ovat varauksia, vihreitä ei ole mahdollista varata (muussa saman tilan osassa on jo varaus) ja harmaat ovat estetty esim. aukioloajan ulkopuolella.
Luo hakemus -painikkeesta hakemus lähtee käsittelyyn. Operatiivinen käyttäjä hylkää tai hyväksyy kaikki varaukset ja ohjelma lähettää vahvistuksen varaajalle. Huomioi viive yksittäisiä varauksia tehdessä. Lyhyellä varoitusajalla tehtävät varaukset on hyvä tehdä edelleen puhelimitse niin saat tiedon heti.

Huomioithan vuorojen haussa seuraavat asiat

  • Vuoroja tulee hakea joukkueittain/ ryhmittäin halutulle ajalle.
  • Vuorojen tulee olla ajalla 12.8.2019–29.5.2020.
  • Palloiluhallin vakiovuorot jaetaan 1,5 h jaksoissa (16-17.30, 17.30-19, 19-20.30 ja 20.30-22)
  • Merkitse varaushakemukseen varaustieto-kenttään: seura, joukkue ja ikäryhmä

Vain varattavissa olevat tilat näkyvät kirjauduttaessa ohjelmaan. Varattavia tiloja voidaan lisätä ja poistaa tarpeen mukaan. Kirjautumatta ohjelmaan pystyy selata muiden liikuntapaikkojen varaustilanteita.

Emme suosittele hakemista mobiililaitteilla.

Ohje tilojen varaamisesta kuvilla (pdf, 0.43 Mt)

Varausten peruminen

Hyväksyttyjä vuoroja ei käyttäjä pysty itse perua järjestelmästä. Peruutukset puhelimitse tai sähköpostilla uimahalli-urheilutaloseinajoki.fi.
Vuorojen peruutukset lähetämme sähköpostitse varaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Tilojen selaaminen kirjautumatta ohjelmaan

Timmi-tilavaraus urheilutalo

Timmi-tilavaraus uimahalli


Vakiovuoron käyttö

Urheilutalon järjestyssääntöjen mukaan, jokaisessa tilaisuudessa tulee olla käyttövuoron varaajan nimeämä vetäjä, joka huolehtii että urheilutalon järjestyssääntöjä noudatetaan.
Pukuhuoneen avaimet luovutetaan palvelupisteeltä kuittausta vastaan 15 min ennen vuoron alkua. Samalla vuoro merkitään käytetyksi. Avaimen kuitannut henkilö on vastuussa avaimesta ja huolehtii myös, että lähtiessä pukuhuoneen ovi on lukossa ja palauttaa avaimen palvelupisteelle. Hävinneestä avaimesta ja lukon sarjoituksesta peritään korvaus.
Jokaisen vuoron loppuun on varattu 5 min välineiden/ ryhmän vaihtoaikaa. Vuoron jälkeen peseytymis- ja pukeutumisaikaa on 15 min.

Urheiluseurojen on ilmoitettava kaikki pelit, kilpailut ja tapahtumat liikuntatoimistoon, vaikka ne olisivat omalla harjoitusvuorolla. Tämä sen vuoksi, että henkilökunta tietää varata tapahtumaan tarpeelliset tarvikkeet ja informoida seuraavan harjoitusvuoron käyttäjiä, että edellinen vuoro voi jatkua vielä seuraavalle vuorolle. Jos peli tai tapahtuma ei pääty seuran omalla vuorolla, niin sitä ei tarvitse keskeyttää. Vuorojen viivästykset ovat yleensä korkeintaan 15-20 min ja siitä laskutetaan vuoron ylittäjää.

Muistathan ilmoittaa harjoitusvuorojen peruutukset ja muutokset viimeistään kolme arkipäivää ennen vuoron alkua. Peruuttamattomista vuoroista laskutamme käyttömaksun myös alle 18-vuotiailta.

Vuoroa tai sen osaa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle, eikä siirtää seuran tai muun yhdistyksen sisälläkään muulle ryhmälle, ilman ilmoitusta liikuntapalveluille.

Vuorojen myöntämisestä vastaavalla henkilöllä on oikeus perua käyttövuoro tilapäisesti. Tällainen peruminen on tehtävä viimeistään kaksi arkipäivää ennen vuoroa. Vuoronsa menettäneillä ei ole oikeutta korvaukseen menetetystä harjoitus‐ tai kilpailuvuorosta. Harjoitusvuorojen peruutukset ilmoitamme sähköpostitse.

Harjoitus-ja kilpailuvuorojen jakoperusteet (pdf, 0.56 Mt)


Tila- ja allasvaraukset

Kari Elomaa, hallimestari p.040 774 8387 kari.elomaaseinajoki.fi
Anu Ilonen, toimistosihteeri p. 06 416 2145 anu.ilonenseinajoki.fi
Palvelupiste p. 06 416 2288
Koulujen allasvaraukset: Heli Hahtokari, uimaopettaja p. 040 774 8363 heli.hahtokariseinajoki.fiUimahallin aukioloajat

ma, ke, pe 8–21

ti, to 6.30–20.15

la, su 10–18

Palvelupiste suljetaan 45 min ennen sulkemista.

Tarkista muutokset ja kesän aukioloajat
Uimahalli-Urheilutalon etusivulta


Seinäjoen kaupunki

Uimahalli-Urheilutalo

Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki

Palvelupiste p. 06 416 2288

uimahalli-urheilutaloseinajoki.fi

Cafe&Shop Vapari p. 050 466 1200 kahvilavaparigmail.com

Hallimestari Kari Elomaa p. 040 774 8387 kari.elomaaseinajoki.fi
Toimistosihteeri Anu Ilonen p. 06 416 2145
anu.ilonenseinajoki.fi
Uinninvalvomo p. 06 416 2268

Laitosmies p. 040 774 8287