+
Tulosta
Etusivu

Tilavaraukset ja vakiovuorot

Tilanvarausjärjestelmä

Uimahalli-Urheilutalon varaukset ovat sähköisessä Timmi -varausjärjestelmässä. Ohjelmassa voit selata varauksia rekisteröitymättä tai varata vuoroja rekisteröityneenä käyttäjänä.

Ohjelmaan rekisteröidytään omilla henkilötiedoilla. Rekisteröityminen tapahtuu samalla tavalla kuin kurssi- ja avustusosioissakin. Timmi-järjestelmän olemassa olevat tunnukset toimivat myös varauksissa. Tehtäessä varauksia seuralle/ järjestölle täytyy käyttäjätunnuksia laajentaa omista tiedoista. Kirjautumisohjeet löytyy Timmin kirjautumissivulta.

Varaukset eivät muodostu suoraan kalenteriin vaan henkilökunta hyväksyy kaikki varaukset, huomioi viive varausta tehdessä. Lyhyellä varoitusajalla tehtävät varaukset on hyvä tehdä edelleen puhelimitse niin saat tiedon heti. Hyväksytyt vuorot voi perua edelleen vain soittamalla tai sähköpostilla.

Varattavissa on: Urheilutalon kokoustila, palloiluhalli, voimistelu- ja tanssisali, jumppasali, kamppailusali, voimailusali, painonnostosali, kokoustila Kroolari ja tilaussauna.
Varattavia tiloja voidaan lisätä ja poistaa tarpeen mukaan.

Vain varattavissa olevat tilat näkyvät kirjauduttaessa ohjelmaan.

Muiden tilojen vuoroja voi selailla kirjautumatta ohjelmaan. Vuoron varaaminen näihin tiloihin tapahtuu edelleen soittamalla tai sähköpostilla.

Kirjaudu/ rekisteröidy Timmi -järjestelmään.


Tilojen selaaminen kirjautumatta ohjelmaan

Timmi-tilavaraus urheilutalo

Timmi-tilavaraus uimahalli

 • Tila: Yllä olevasta linkistä aukeaa urheilutalon tai uimahallin tilat. Voit katsella ohjelmassa myös muiden tilojen varauksia. Valitse tila vasemman reunan resurssit-välilehdeltä.
 • Aika: Valitse vasemmasta reunasta ajankohta-välilehdeltä haluamasi päivä klikkaamalla kalenteria.
 • Kalenterissa valkoiset kohdat ovat vapaita, punaiset ovat varauksia ja vihreitä ei ole mahdollista varata (muussa saman tilan osassa on jo varaus).

Tilojen varaaminen kirjauduttaessa ohjelmaan


 • Kirjaudu Timmiin https://varaukset.seinajoki.fi/ ja valitse Varauskalenteri.
 • Valitse aukeavalla resurssit-välilehdellä haluamasi tilaprofiili (Uimahalli-Urheilutalo)
 • Siirry ajankohta-välilehdelle
 • Valitse päivä kalenterista klikkaamalla. Kuukautta voi vaihtaa kalenterin nuolista tai pudotusvalikosta.
 • Klikkaa näyttöön avautuvalta kalenterilta haluttua kohtaa (aika, tila). Aukeaa varaushakemus-ikkuna.
  Valkoiset kohdat ovat vapaita, punaiset ovat varauksia ja vihreitä ei ole mahdollista varata (muussa saman tilan osassa on jo varaus).
 • Täytä varaushakemus-ikkunan kentät
  Varaustieto: seura ja joukkue/ nimi
  Luokittelu: harjoitus, ottelu, kokous
  Arvioitu kävijämäärä kenttään 3.
  Tässä ikkunassa on mahdollista vielä muuttaa ajankohtaa ja aikaväliä.
 • Varaushakemus lähetetään vihreällä luo hakemus painikkeella käsiteltäväksi.
 • Ohjelma lähettää varauksen tekijälle sähköpostin: Varaushakemus jätetty.
 • Henkilökunta käsittelee varaushakemukset ja hyväksyy tai hylkää varaukset. Huom! aukioloajat. Jos haluat tehdä varauksen lyhyellä varoitusajalla (samalle päivälle) kannattaa viiveen vuoksi varata se puhelimitse.
 • Kun varaus hyväksytään tai hylätään lähettää ohjelma asiakkaalle sähköpostin: Varaushakemus hyväksytty tai hylätty. Myöhemmin tehdyistä vuorojen peruutuksista lähetämme tiedon sähköpostilla.
 • Varauksen voi maksaa palvelupisteelle tultaessa käteisellä, kortilla tai liikunta-/kulttuuriseteleillä tai vuorot laskutetaan jälkikäteen.
 • Peruutukset tulee tehdä 3 arkipäivää ennen vuoron alkua puhelimitse tai sähköpostitse. Perumatta jätetyt ja käyttämättömät vuorot laskutetaan asiakkaalta.

Tila- ja allasvaraukset

Kari Elomaa, hallimestari p.06 416 2271, 040 774 8387 kari.elomaaseinajoki.fi
Anu Ilonen, toimistosihteeri p. 06 416 2145 anu.ilonenseinajoki.fi
Palvelupiste p. 06 416 2288
Koulujen allasvaraukset: uinninvalvomo p. 06 416 2268

Urheilutalon vakiovuorot

Urheilutalon vakiovuorot alkavat ma 13.8.2018 ja loppuvat pe 31.5.2019, mikäli vuoron käyttäjä ei toisin ilmoita.

Vakiovorot haetaan kirjallisesti keväällä toukokuun viimeiseen arkipäivään klo 15.45 mennessä.

Myönnetyistä vuoroista täytetään käyttöilmoituskaavake, joka on palautettava liikuntatoimistoon. Tiedot ovat tärkeitä laskutuksen, ajanvarausohjelman päivittämisen ja vuorojen peruuttamisn vuoksi.

Urheilutalon järjestyssääntöjen mukaan, jokaisessa tilaisuudessa tulee olla käyttövuoron varaajan nimeämä vetäjä, joka huolehtii että urheilutalon järjestyssääntöjä noudatetaan.
Pukuhuoneen avaimet luovutetaan palvelupisteeltä kuittausta vastaan 15 min ennen vuoron alkua. Samalla vuoro merkitään käytetyksi. Avaimen kuitannut henkilö on vastuussa avaimesta ja huolehtii myös, että lähtiessä pukuhuoneen ovi on lukossa ja palauttaa avaimen palvelupisteelle. Hävinneestä avaimesta ja lukon sarjoituksesta peritään korvaus.
Jokaisen vuoron loppuun on varattu 5 min välineiden/ ryhmän vaihtoaikaa. Vuoron jälkeen peseytymis- ja pukeutumisaikaa on 15 min.

Urheiluseurojen on ilmoitettava kaikki pelit, kilpailut ja tapahtumat liikuntatoimistoon, vaikka ne olisivat omalla harjoitusvuorolla. Tämä sen vuoksi, että henkilökunta tietää varata tapahtumaan tarpeelliset tarvikkeet ja informoida seuraavan harjoitusvuoron käyttäjiä, että edellinen vuoro voi jatkua vielä seuraavalle vuorolle. Jos peli tai tapahtuma ei pääty seuran omalla vuorolla, niin sitä ei tarvitse keskeyttää. Vuorojen viivästykset ovat yleensä korkeintaan 15-20 min ja siitä laskutetaan vuoron ylittäjää.

Muistathan ilmoittaa harjoitusvuorojen peruutukset ja muutokset viimeistään kolme arkipäivää ennen vuoron alkua. Peruuttamattomista vuoroista laskutamme käyttömaksun myös alle 18-vuotiailta.

Vuoroa tai sen osaa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle, eikä siirtää seuran tai muun yhdistyksen sisälläkään muulle ryhmälle, ilman ilmoitusta liikuntapalveluille.

Vuorojen myöntämisestä vastaavalla henkilöllä on oikeus perua käyttövuoro tilapäisesti. Tällainen peruminen on tehtävä viimeistään kaksi arkipäivää ennen vuoroa. Vuoronsa menettäneillä ei ole oikeutta korvaukseen menetetystä harjoitus‐ tai kilpailuvuorosta. Harjoitusvuorojen peruutukset ilmoitamme sähköpostitse.

Harjoitus-ja kilpailuvuorojen jakoperusteet (pdf, 0.56 Mt)

Salivuorojen hakukaavake ja käyttöilmoituskaavake löytyvät Lomakkeet -sivulta.Uimahallin aukioloajat

ma, ke, pe 8–21

ti, to 6.30–20.15

la, su 10–18

Palvelupiste suljetaan 45 min ennen sulkemista.

Tarkista muutokset ja kesän aukioloajat
Uimahalli-Urheilutalon etusivulta


Seinäjoen kaupunki

Uimahalli-Urheilutalo

Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki

Palvelupiste p. 06 416 2288

uimahalli-urheilutaloseinajoki.fi

Cafe&Shop Vapari p. 050 466 1200 kahvilavaparigmail.com

Hallimestari Kari Elomaa p. 06 416 2271, 040 774 8387 kari.elomaaseinajoki.fi
Toimistosihteeri Anu Ilonen p. 06 416 2145 anu.ilonenseinajoki.fi
Uinninvalvomo p. 06 416 2268

Laitosmies p. 040 774 8287