+
Tulosta
Etusivu

Rannekejärjestelmä

Seinäjoen uimahallissa on käytössä Pusatec -rannekejärjestelmä.

Ranneke toimii pääsylippuna uimahalliin sekä avaimena portilla ja pukukaapeissa. Rannekkeeseen voi ostaa myös sarjalippuja, jolloin rannekkeesta peritään 8€ maksu.

Sarjalipun ostaja on vastuussa ostamastaan rannekkeesta ja siihen ladatuista uintikerroista. Uimahalli ei korvaa menetettyjä uintikertoja, jotka ovat aiheutuneet rannekkeen katoamisesta tai tuhoutumisesta. Säilytä ostokuitti; siinä näkyvien tietojen avulla kadonnut ranneke voidaan sulkea ja mahdollisesti vääriin käsiin joutunut ranneke voidaan saada takaisin oikealle omistajalle.

Hallin käyttöaika uintilipulla on 2 tuntia ja uinti + kuntosalilipulla 3 tuntia, sisältäen uinnin, saunomisen ja pukeutumisen.


  • Näytä ranneketta portin lukijalaitteeseen ja kävele portista sisään.
  • Vapaat pukukaapit ovat avoimia (vihreä valo). Voit valita vapaasti mieleisesi kaapin.
  • Sulje kaappi ja näytä ranneketta lukijalle, jolloin kaappi lukittuu ja punainen valo syttyy. Huomaa, että kaikki vaatteesi /tavarasi ovat kunnolla kaapissa, eivätkä paina ovea.
  • Ranneke on säilytettävä koko ajan ranteessa, myös uidessa ja saunoessa.
  • Kun olet lukinnut kaapin, ranneke käy vain omaan kaappiisi. Katso kaapin numero!
  • Palatessasi pukukaapille avaat oven samoin kun lukittaessa, jolloin ovi aukeaa. Älä estä ovea aukeamasta. Jos unohdit kaappisi numeron, voit varmistaa sen lukijasta, joka on kaappirivin päässä lähellä pesutilaan johtavia portaita.
  • Lähtiessäsi jätä kaapin ovi auki! Muuten et pääse portista ulos.
  • Portin luona syötä kertaranneke kapea puoli edellä portissa olevaan aukkoon. Mikäli lippusi on kertalippu, niin portti imaisee rannekkeen ja voit kävellä portista ulos. Jos sinulla on sarjalippu, niin portti antaa rannekkeen takaisin. Sarjarannekkeen voit myös näyttää portin päällä olevaan lukijaan.
  • Kuntosalille mentäessä leimataan ranneke portilla, vaihdetaan vaatteet pukuhuoneessa ja lukitaan kaappi. Lippu johon on ladattu kuntosalilippu päästää asiakkaan portista ulos ja antaa rannekkeen takaisin (voit myös käyttää portin päällä olevaa lukijaa). Kuntosalin ovi aukeaa oven vasemmalla puolella olevalla lukijalla. Mikäli haluat täyttää vesipulloa tai käydä wc:ssä niin käytä aulan tiloja (portti päästää kulkemaan vain tietyt leimaukset). Kuntosaliharjoittelun jälkeen pääset portista takaisin pukuhuoneeseen ja pesu- ja allastiloihin.

Uimahallin aukioloajat

ma, ke, pe 8–21

ti, to 6.30–20.15

la, su 10–18

Palvelupiste suljetaan 45 min ennen sulkemista.

Tarkista muutokset ja kesän aukioloajat
Uimahalli-Urheilutalon etusivulta


Seinäjoen kaupunki

Uimahalli-Urheilutalo

Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki

Palvelupiste p. 06 416 2288

uimahalli-urheilutaloseinajoki.fi

Cafe&Shop Vapari p. 050 466 1200 kahvilavaparigmail.com

Hallimestari Kari Elomaa p. 040 774 8387 kari.elomaaseinajoki.fi
Toimistosihteeri Anu Ilonen p. 06 416 2145
anu.ilonenseinajoki.fi
Uinninvalvomo p. 06 416 2268

Laitosmies p. 040 774 8287